F'ernes JS vandt topopgør mod Sønderborg

image Mikkel Foged bremses effektivt i gennembrud. Sønderborg brokkede sig højlydt over følgestraf, tja. døm selv.
Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen
18. april 2019 kl. 17:01
Efter 0-0 ved pausen vandt F'ernes JS over Sønderborg med 2-0 og holder fast i toppen

Der var lagt op til topkamp i Madsby skærtorsdag da Sønderborg var på besøg. Gæsterne kunne med en sejr vippe f'erne af 1. pladsen og de lagde da også fra land med et voldsomt pres de første 10 minutter, men uden at producere reelle chancer. Og man fik det første varsel om at indledningen ikke viste det reelle styrkeforhold da Marco Storm på en simpel kontra bold kunne slippe helt fri i højresiden. Men målmanden parerede skuddet fra en spids vinkel.

Derfra vippede spillet stille og rolig over i f'ernes favør, men en chancefattig 1. halvleg sluttede 0-0.

Det billede som gennem kampen tegnede sig af Sønderborg var et hold med en dygtig central midtbane som var dygtige til at læse og bryde f'ernes opspil, men som ikke formåede at udnytte det til at producere chancer. Således havde gæsterne, siger og skriver, 1 åben chance ila. 92 min. Den faldt 15 min før tid da en tværbold i feltet gav en åben afslutning som dog blev sparket et pænt stykke forbi mål. Minuttet efter faldt den afgørende scoring da Marco Storm blev fældet af målmanden. Mads Isaksen scorede stensikkert til 1-0 på det efterfølgende straffe.

I afslutningen pressede Sønderborg på for en udligning og tilkæmpede sig flere hjørnespark, men en -igen- stærkt spillende "Anker" pillede absolut alt ned. I overtiden kunne indskiftede Emil Honore lukke kampen til 2-0.

Med dagens sejr bliver f'erne selvfølgelig liggende på rækkens 1. plads. Næste kamp er også på hjemmebane lørdag om 1 uge kl 13.30 når endnu en god bekendt, Agerbæk på en øjeblikkelig 3. plads kommer på besøg.

Se 150 bileder fra dagens kamp på facebook: FfF Billeder.