image pause og tid til rådslagning
Bjarke Holm Jensen
25. oktober 2018 kl. 21:06
Klubbens JS hold spillede en svag kamp imod VB og var heldige med at få 3-3

Klubbens JS hold spillede onsdag aften en udsat kamp på hjemmebane imod Vejle Boldklub. En sejr ville endegyldigt sikre en plads i forårets JS-1. Alt gik da også planmæssigt i starten hvor f'erne i løbet af de første 10 minutter bragte sig foran 2-0 på scoringer af angriberne Emil Andresen og Mike Andersen. Men i fortsættelsen blev f'erne ramt af en spillemæssig nedsmeltning med en uendelig strøm af dårlige beslutninger og alt for lette boldtab. Og dårligere er VB trods alt ikke, så ved pausen havde de ganske fortjent både reduceret og udlignet til 2-2.

Holdets træner har ofte før kunnet indvirke positivt med sin meget aktive tilgang til spillets udvikling under kampene. Men denne mørke oktober aften var der intet der virkede. Skifte af spillesystem, medfølgende rokeringer og indskiftninger. Spillet kunne vel knapt blive dårligere, men det var som om også ansvarsfordelingen forsvandt i 2. halvleg. 2. halvleg var blot 5 min gammel da en vejle-angriber slap alene igennem på en simpel dyb stikning og bragte sit hold foran med 3-2. Heldigvis gik der kun 5 min. før Fuat Hansen blev spillet fri på kanten af feltet hvorfra han kompetent satte bolden ind tæt op ad den ene opstander til udligning 3-3.

Men spillet genfandt man aldrig. Chancer var der adskillige af i begge ender, de største til VB. Således var der panik da en løs bold var på vej i mål hvor "Anker" nåede den med det yderste af neglene ude ved stolpen. Vejle appellerede for mål, linjevogteren vinkede afværgende. Den så dyb ud....Meget dyb. 5 min. før slutfløjtet afsluttede VB et angreb med afslutning på stolpen.  Men det sluttede 3-3  Dermed er Vejle Boldklub tæt på direkte nedrykning til serie 1. F'erne derimod ligger stadig lunt i svinget til at sikre sig en top 4 pladsering.

Næste kamp spilles på lørdag kl 13.30 i Madsby hvor Agerbæk kommer på besøg.  Der var onsdag aften ganske mange tilskuere mødt op for at se holdet spille.  Hvis de kommer igen lørdag må det være med en følelse af at have noget til gode.