Menu

Kræmmermarked årgang 2017 en succes

image Der var "opium for folket" da Sussi og Leo entrede scenen søndag kl 14
Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen
13. august 2017 kl. 21:53
Årets kræmmermarked kandiderer til et af de allerbedst besøgte i 25 år

Kræmmermarkedet i Madsby kunne fejre 25 års jubilæum i år. Og det blev en fest for alle. Man kunne måske ane hvor det bar henad allerede torsdag aften da man måtte fjerne en skillevæg i det store festtelt for at få plads til alle de fremmødte til bankospillet. 

Derefter gik det slag i slag og selv om en koldfront lørdag middag med kraftig regn i 2-3 timer lagde en dæmper på aktiviteten for en stund kunne det ikke ændre på det totale indtryk. Og man må formode at de der fandt på andet at lave lørdag i stedet troppede op søndag, for da var der stuvende fuldt overalt allerede fra morgenstunden og helt frem til lukketid. 

Man havde i anledning af det kvarte århundrede gjort ekstraordinære tiltag i teltet søndag, dels besøg af Postmand Per, dels Sussi og Leo. Og man fornemmede hvor det bar hen da der kort før kl 14 påny strømmede biler imod parkeringen. Og da klokken slog 14 og Sussi og Leo gik på scenen var teltet fyldt op til underholdning som alle kunne forstå og synge med på.

Ikke underligt at der sent søndag eftermiddag var mange trætte ansigter at finde blandt den store skare af hjælpere til weekendens arrangement. Men de kan se tilbage på en vellykket weekend i bevidstheden om at klubben er taknemmelig for deres store indsats. 

 

Luk