Menu

Madsby Pige Cup er lige om hjørnet

image vandkamp under MPC 2016
Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen
14. maj 2017 kl. 20:55
om 3 uger invaderes banerne i Madsby af 140 pigehold i alderen 8-15 år

Om 19 dage starter Madsby Pige Cup 2017. I år falder stævnet sammen med Pinsen og som det er set før har dette også i år medført en diskret afmatning i tilmeldingerne. Og så alligevel ikke mere end at der er tilmeldt 140 hold. Rekorden på 187 hold er 3 år gammel mens idealtallet i forhold til logistikken ligger omkring de 150 hold. Sidste år deltog 154 hold. 

At sikkerhedsreglementer og brandmyndigheder er en udfordring er ingen nyhed, men at beredskabsstyrelsen for et halvt år siden kom med nye skærpede regler til lokaler til overnatning har bestemt ikke gjort livet lettere at være arrangør og man er, til trods for man igen er ude på ialt 6 skoler, presset til det yderste. 

Skolevagterne er på 3 af skolerne tildelt egne afdelinger og det er ved at være sidste udkald hvis andre afdelinger skal nå at byde ind for at tjene penge til egen afdeling. Ellers bliver de 3 sidste skoler givet til andre foreninger.

Ganske som tidligere år er klubben igen afhængig af at rigtig mange af klubbens medlemmer og forældre byder ind med en 4 timers indsats med enten en tjans som kampleder, en vagt i madteltet i Madsby eller evt en vagt i et af salgsstederne ved klubhuset. De som endnu ikke har meldt sig må meget gerne gøre det til Janne Bach Rasmussen på mobil 2210-6601, evt mail: janne.bach@gmail.cm

Luk