Menu

Nyt fra bestyrelsen

image Fredericia fF
Bestyrelsen
28. august 2021 kl. 10:28
Til medlemmerne i Fredericia fF!

Som I jo sikkert har hørt, så har der gennem 2021, været drøftelser os og Fredericia Kommune imellem, omkring placering af ny daginstitution i Madsby.

Onsdag den 25.8. blev det fra Fredericia Kommunes side besluttet, at bygge institutionen og placeringen blev meldt ud.

I bestyrelsen er vi glade for den konstruktive dialog, der har været med Fredericia Kommune siden 1. marts, hvor vi blev involveret i processen. Det væsentlige for os har været at bevare vores indtjeningsgrundlag fra vores arrangementer, der årligt bidrager med godt 1/3 af vores indtægter, foruden fortsat at tilbyde gode fodboldfaciliteter til vores mange medlemmer. Mange alternativer for placeringen af daginstitutionen har været afsøgt. Sammen med kommunens embedsfolk har vi aftalt løsninger for vinterbane, parkeringsforhold og dræn på nuværende opvisningsbane.

Mere konkret så er nedenstående de ændringer, som vi har meddelt Fredericia Kommune, der skal udføres for at vi kunne sige ja, til placeringen af den kommende Institution.

Å-banen:
Resten af banen forbliver til brug, som en mindre vinterbane.
Den runde p-plads + voldene fjernes, og erstattes af armeret græs eller lign. Så arealet kan bære tung trafik, eks. til tivoli til Kræmmermarkedet.

Grusbanen:
Den resterende del af grusbanen drænes og der sås græs. Så den sammen med bane 7, giver en fuld vinterbane med lys – via eksisterende master der flyttes.

Bane 1:
Banen drænes, hegn og fliser fjernes, da den vil være en del af arealet for kommende Kræmmermarkeder.

Bane 2:
Gøres til ny opvisningsbane, og der sættes hegn omkring banen.

Vi har informeret Fredericia Kommune om, at flytningen af opvisningsbanen til bane 2, er afhængig af godkendelse af etablering af tilbygning til nuværende klubhus over mod bane 2/kunstgræsbane.

Fredericia Kommune har meddelt os, at de banemæssige ændringer vil blive en del af budgettet for etableringen af den nye institution. Vores ønske/ansøgning omkring tilbygningen til klubhuset, forventes derimod at være en del af Fredericia Kommunes budget for 2022 som skal under politisk behandling.

Med blå hilsen

Bestyrelsen i Fredericia f.F.

Luk