Menu

Peter er kommet hjem

image Peter Ærensgaard i action som U13 træner i Madsby
Bjarke Holm Jensen
28. september 2017 kl. 22:03
Efter 5 år udenbyes er Peter Ærensgaard atter blevet en fast bestanddel af f'erne

Peter er og bliver fredericianer. I det omfang han da har en opdragelse har han fået den i Fæstningsbyen. Og som fodboldmand er han formet i Madsby. Derfor kom det nok også som en overraskelse for de fleste da han og familien for 6 år siden rykkede teltpløkkene op og flyttede udenbyes. Han var led og ked af sin vinbutik i centrum, måske mest træt af arbejdstidernes kollision med familielivet. Både forretning og næsten nyt hus i vestbyen blev solgt og de flyttede til en ny tilværelse i Skanderborg. 

Det skulle dog ikke vare evigt og efter 5 år vendte de for et lille års tid siden tilbage til Fredericia og selvfølgelig dukkede han hurtigt op igen i Madsby hvor han blev modtaget med åbne arme i nuværende U13 afdeling hvor hans søn Ebbe aldersmæssig hører til. 

Idag er han breddetræner og ankermand for 3. holdet i U13. 

Peter er ikke som folk flest. For det første kommer det fra hjertet når han (måske uden at vide det) citerer et af DBU's vigtigste mantraer for børnefodbolden: "alle er ikke lige dygtige, men lige vigtige". For det andet opfatter han sig selv som 1. holdstræner. Han er træner for de drenge som om nogle år er "nøglespillere" for fremtidens Kræmmermarkeder i Madsby. 

Fodbold er og bliver verdens bedste sport. Og med Peter på træningsbanen vil klubbens aktuelt største ungdomsafdeling (pt. ca 50 spillere) nok også i fremtiden have mange spillere. 

Breddefodbold kan sagtens være seriøs fodbold. Derfor har Peter sammen med sin nye makker Henrik tilmeldt sig DBU's 40 timers grundlæggende træneruddannelse i Madsby til vinter. 

Velkommen hjem Peter. 

Luk