Menu

Solen skinner og bolden ruller, men.......

image Stadig ingen tilskuere til kamp og træning
PL
31. marts 2021 kl. 13:03
Der er stadigvæk restriktioner, som skal overholdes

Vi ved, det kan være træls, men for vores alles skyld, så skal vi bede alle der kommer i Madsby om at respektere de gældende retningslinjer. Det betyder:

  • Tilskuere er ikke tilladt til hverken træning, kampe eller stævner. Muligheden for at være op til 50 personer til stede gælder alene personer, som er en aktiv del af aktiviteten, herunder udøvere, trænere mv. Det gælder dermed ikke tilskuere. Tilskuere må heller ikke opholde sig uden for hegnet på kunstgræsbanen!

  • Der opfordres til omklædning hjemme. Omklædningsrum, toiletter og opbevaringsskure kan holdes åbne for kortvarig brug, men ikke for anden ophold (vær også opmærksom på arealkravet om 7,5 kvadratmeter pr. person disse steder). Hurtig omklædning er tilladt under hensyntagen til kvadratmeterkravet. At tage bad i omklædningsrum er ikke tilladt.

  • Klubhuse skal fortsat holdes lukket.

  • Der må gerne afvikles kamp/træning på anlægget samtidigt, så længe de er tydeligt adskilte, og det kan lade sig gøre at afvikle hvert enkelt arrangement, så det er inden for det gældende forsamlingsforbud.

Der må ikke være nogen tilskuere på anlægget, hverken til træning eller kamp.

Luk