Menu

Storsejr til oldboys 7-mands i sæsonens sidste kamp

image Det ligner næsten opstillingen til damefrokosten anno 2008
PL
09. juni 2021 kl. 23:21
Der var langt over 1000 1.holdskampe samlet på banen i Madsby

Årets sidste kamp for oldboys 32+ 7-mands blev et festfyrværkeri af lækre detaljer og flotte mål, da FfF slog BPI med hele 11-2 på banen i Madsby.

I dagens anledning var der over 1000 1.holdskamp blandt de blå spillere - Kim Heiberg på mål, Krølle og Ulli i forsvaret, Tamberg og T på midten og endelig Luffe og Flever på top. På sidelinjen stod Pelle sammen med den skadede stjernespiller, som i dag var udnævnt til coach, Golie. René Berg ville have været stolt! Coach Golie stillede op i en utraditionel 2-2-2 formation med Flever som hængende højre back?!? Præcis ligesom i de gamle dage...

Efter 5min stod der 4-0 til de blå - Luffe vendte på en tallerken og smækkede den tørt inde via stolpen. Endnu flottere blev det kort efter, da en præcis aflevering fra Luffe fandt en flyvende Tamberg, der flot headede bolden ind bag en sagesløs keeper. Ellers var det værd at bemærke, hvor flot de blå spillende kuglen rundt i starten, selv om man ikke så meget til Tambergs makker på midtbanen.

BPI kom på tavlen da Pelle flot loppede bolden over Heiberg og i eget net (Nogle fik flashbacks til en 1.holdkamps i Bov???). 6-1 stod det derfor ved halvleg.

På en flot scoring fra 0 grader reducerede BPI til 6-2. Heiberg var chanceløs, men også stadigvæk forpustet efter at skulle hente en bold på kunstgræsbanen. Pelle blev herefter jordet i feltet, og selv Ulli måtte indrømme, at der var staffespark. Pelle scorede sikkert, ligesom han headede bolden flot ind på Tambergs forarbejde til 8-2. Coach Golie bemærkede både hangtime og håndtag! 

Ulli Hoeness kom alene igennem til sidst, og da der ikke var nogen i nærheden, så han kunne få et straffe, ja, så sparkede han i stedet for bolden køligt i mål til slutresultatet 11-2. Krølle havde et par gode chancer, men det ellers normale sikre venstreben svigtede i dag, derfor måtte både han og T forlade banen uden at få scoret. Krølles præstation var dog mere end godkendt.

3. halvleg gik i forlænget spilletid, og der var derfor behov for cykellys, da spillerne skulle hjem.... Men hold nu op hvor var det bare hyggeligt!

Målscorere:
Luffe 3
Pelle 3 (+1 i eget net)
Tamberg 2
Flever 2
Ulli 1

 

 

 

Luk