0 løsning i Fuglebakken

image JS spillede 0-0 i en chance rig kamp i Fuglebakken. (arkivfoto)
Bjarke Holm Jensen (referent: Niller)
11. maj 2019 kl. 22:18
lørdagens JS kamp i Fuiglebakken sluttede trods et hav af chancer til begge sider uden scoring

Klubbens JS hold måtte lørdag eftermiddag tage fra dagens opgør i Fuglebakken med 0-0 og et enkelt point efter en jævnbyrdig og alt andet end kedelig eller chance fattig affære. Således havde klubbens sportschef store kvaler med hvad han skulle mene om dagens begivenheder da han fik rollen som referent.

F'erne havde en kraftig vind imod i 1. halvleg og var i flere perioder presset grundig i bund. Men trods chancer i begge ender forblev det uden scoring til pausen.

I starten af 2. halvleg blev tingene vendt på hovedet da det var f'ernes tur til at have vinden i ryggen. Men det blev så blot starten på en målmands opvisning fra hjemmeholdets side og således stadig ingen scoringer og som halvlegen skred frem blev der grundig udlignet på chance-skalaen.

Men uskarphed fra hjemmeholdets angribere gav en fair 0-0 og pointdeling.

Set fra f'ernes side var der et glædeligt gensyn med Simon Stenderup som efter 1 års fravær blev skiftet ind efter 70 minutter. Noget rusten måske, men glemt at spille fodbold har han ikke.

Med det ene point holder f'erne med dagens øvrige resultater lige akkurat fast i rækkens 2. plads a point med Sønderborg.  Næste kamp spilles på lørdag d. 18. maj i Madsby. Kampstart kl 13.30.