3. holdet vandt 4-2

Bjarke Holm Jensen
18. maj 2018 kl. 23:20
Med en 4-2 sejr fredag aften holder serie 5 liv i oprykningsdrømmen

Klubbens 3. hold spillede fredag aften i Madsby imod den direkte konkurrent om rækkens 2. plads fra Gauerslund.  Skulle drømmen om oprykning holdes i live var det kun en sejr som kunne bruges. Men det så tungt ud fra kampens start, for Gauerslund satte sig fra start på løjerne og bragte sig allerede efter 2 minutter foran 1-0. Derfra måtte f'erne bogstavelig talt æde sig ind i opgøret. Der blev kæmpet bravt, men det kneb gevaldig med at få spillet til at hænge sammen. Holdets træner Søren Rasmussen gennemskuede tidligt hvor skoen trykkede og tryglede sine spillere om at gå efter at få 2-3-4 afleveringer sat sammen. Da tingene endelig flaskede sig skulle der kun 2 afleveringer til da Claus Erdmann efter den halve time erobrede en bold midt på modstandernes halvdel. Han spillede  Michael Pedersen som hurtigt spillede Sune Kaiser fri midt foran mål hvor fra han rykkede mod mål og sate bolden ind til udligning 1-1.  Blot 4 minutter senere kunne samme Kaiser bringe f'erne i front 2-1 på straffespark. Dermed var kampen vendt både på score og spillemæssigt overtag.

I det 53' minut fik de fremmødte lov at nyde aftenens detalje da en skrå stikning fra venstresiden gik hele vejen til modsatte side af feltet hvor indskiftede Servar Raofi slap fri , Gauerslunds målmand reddede flot, men fik slået ud til Servat nede ved baglinjen hvor fra han fik lagt et perfekt tilbagespil til Michael Pedersen som tordnede bolden fladt i mål til 3-1 føring.

I det 72' minut kunne en stærkt spillende Sune Kaiser så fuldende sit hattrick da han satte en dyb stikning sikkert ind til 4-1.   Den komfortable føring var primært et udtryk for en 2. halvleg hvor f'erne var bedst til at skabe åbne chancer i en ellers spillemæssig jævnbyrdig affære .For Gauerslund var bestemt ikke ufarlige og de fik fortjent reduceret et kvarter før slut. Men der blev ikke scoret yderligere og f'erne kan nu sikre sig rækkens 2. plads ved at vinde de sidste 2 kampe. Mindre kan formentlig heller ikke gøre det hvis man skal gøre sig håb om at pladsere sig i gruppen af "bedste toere" som følger med op i serie 4 til efteråret.