3. holdet vandt i Vinding

image Henrik "onkel" Rasmussen holdt sammen på defensiven, men målscoren blev i familien
Bjarke Holm Jensen
29. april 2018 kl. 17:39
For 2. gang i weekenden kunne seniorafdelingen tage en sejr med fra Vinding, denne gang blev det 4-1 til s.5

Kampens indledning var vel nok med en vis overvægt i spil til f'erne men med optræk til målchancer i begge ender af banen indtil Mads Rodriques efter et kvarters spil kunne score til 1-0 føring til f'erne efter godt gennembrud og oplæg fra højresiden fra Hamat Azizullah. Derefter fulgte en periode hvor f'erne havde rigtig godt styr på tingene og det var således helt efter bogen da der også blev øget til 2-0. Det skete efter et opspil som vel nok blev kampens spillemæssige højdepunkt da unge Joakim Kristoffersen brød igennem i venstresiden, nåede helt til baglinjen. Herfra fortsatte han sin færd ind imod målet med en tunnel inden han serverede bolden ind foran til en fri Mads Rodriques om sikkert kunne sætte sin 2. scoring for dagen ind. Samme Joakim Kristroffersen (tv på billedet) gav iøvrigt kampen igennem prøver på sine evner med både teknik, spilforståelse og god boldomgang, han bliver spændende at følge fremover.

2. halvleg var ikke mange minutter gammel da Mads igen var på færde, denne gang i sologennembrud hvor han elegant rundede målmanden og derefter kunne lægge bolden i det tomme mål til fuldendt hattrick.  Men kampen var slet ikke færdig imod et ganske habilt spillende Vindng hold som kort efter fik reduceret til 1-3 og da f'erne samtidig fik sin målmand udvist i 10 minutter skiftede kampbilledet for en stund. Henrik "onkel" Rasmussen holdt dog rutineret sammen på tropperne, det kunne han så fortsætte med lidt senere, for man nåede knapt at blive fuldtallig før den næste spiller røg ud i 10 minutter. Trods flere store tilbud til hjemmeholdet holdt man dog stand og det blev i stedet f'erne som igen fik scoret mod slutningen til slutresultatet 4-1, og-ja rigtigt gættet, ved Mads Rodriques med sit 4. mål.

F'erne var efter kampen overhovedet ikke tilfredse med sig selv efter kampen, bedst illustreret ved en frustreret ass. træner Wittenkamp som bedyrede at så ringe som de sidste 30 minutter havde de aldrig spillet før. Slet så ringe var det nok ikke, men man må nok bare sande at udvisninger skaber uro og bryder rytme, så det var måske et sted at starte, hvis man vil forbedre sig.

Med sejren holder 3.holdet stadig liv i et spinkelt håb om at komme i spil til en oprykning.