6 points til JS og serie 3 i Madsby

image Fuat Hansen scorede 2 gange, det 2. mål i kategorien for teknisk flotte mål
Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen
19. august 2017 kl. 19:05
Både 1. og 2. holdet vandt lørdag eftermiddag i Madsby og begge med cifrene 4-1

Klubbens Jyllandsserie formåede at følge op på onsdagens premiere-sejr med endnu en sejr i Madsby imod Hatting-Torsted. Kampen startede relativ lige, men man fik alligevel hurtigt færten af at f'erne potentielt havde evnerne til at sætte sig på kampen og efter 18 minutter bragte de sig da også foran ved Frederik Skadholm. Glæden varede dog kun kort for Torsted udlignede blot 2 minutter senere på et forsvarskiks.

5 minutter før pausen fik f'erne straffe men Mads Isaksen sparkede svagt på målmanden og det forblev 1-1 ved pausen.

2.halvleg startede på samme måde med et hjemmehold som potentielt burde kunne sætte sig effektivt på begivenhederne men man blev en periode sin egen værste fjende idet momentum igen og igen blev punkteret af unødvendige opspilsfejl.  Men dette til trods, det var f'erne der producerede chancer og i det 54' minut fik Fuat Hansen en returbold i feltet som blev resolut sparket ind til 2-1 føring. Efter flere uudnyttede chancer var Fuat Hansen igen i centrum idet 77' minut da han på en præcis stikning fra "Isak" slap fri med målmanden som kommer ned i tackling. Men i kontaktøjeblikket får Fuat loppet bolden vertikalt op fra græstæppe og målmand og kan derefter lægge den i det tomme mål.

Dermed var kampen på flotteste vis lukket og indskiftede Takhrit Nagulrum kunne score til slutresultatet i 88' minut.

Med dagens sejr har JS pladseret sig solidt i top 4, ganske som holdets træner har sagt de skulle....Holdet spiller næste gang på torsdag i Sædding kl 18.45.

Også klubbens 2. hold i serie 3 fik en 4-1 sejr i Madsby.  F'erne kom dermed hurtigt videre efter midtugens nederlag.  Hjememholdet førte fortjent 2-0 ved pausen, men kom under pres en periode efter at Juelsminde fik reduceret til 2-1.  Men i kampens slutfase fik en stærkt spillende Oliver Outzen lukket kampen med 2 scoringer.

Holdet spiller næste lørdag igen, denne gang på udebane i Vinding kl 16.00.