image Skau smadrede målet ind til 5-0 og fik yderligere en scoring annuleret
Seks blå scoringer og keeperen blev kampens spiller....!?!

Der var dømt topkamp i Madsby, hvor Horsens Freja, der kun var tre point efter FfF, kom på besøg.

FfF måtte i dag undvære Ussing på midtbanen samt topscorer og anfører Isaksen i front. Yderligere havde "Haue" så store problemer med sin relativt gamle krop, at han også måtte erklæres "ukampdygtig". Det var dog ikke til at se på de blå, at der var lavet tre rokeringer i start-11.

Helt generelt spiller de blå en god kamp, og de er i dag utrolig skarpe, når chancerne opstår. Det er Horsens Freja nok enige i, og de vil nok omvendt sige, at de ikke kendte deres besøgstid. Horsens er uden tvivl et af de bedste hold, som vi har mødt i denne sæson.

En 5-0 føring efter 62min burde jo også tale sit eget sprog, men cifrene lyver nok en anelse, og havde det ikke været for FfF keeper, Simon Mørk, så var Horsens Freja også kommet meget tættere på at tage point med hjem fra Madsby. Simon blev også fortjent kåret af holdet som kampens spiller i omklædningsrummet. Efter 5-0 målet faldt de blå i niveau, og i de efterfølgende tyve minutter var Freja flere gange tæt på at reducere. Der var flere af de blå spillere, som virkede trætte, og det gav et overtag på midtbanen til Horsens. Heldigvis var heldet, og keeper Simon, med de blå i de afgørende situationer, og derfor endte det også med en fortjent 6-1 sejr.

Når FfF spiller i højeste gear så ser det ud som om, at de andre hold har svært ved at stå i mod. Der løbes og kæmpes over hele linjen, og den ærgerrighed giver altså pote - Når den så kombineres med en skarphed som i dag, hvor vi vel laver 6 mål på 8-9 chancer, så er vi ikke sjove at have med at gøre. Omvendt så har samtlige kampe også vist, at når der ikke præsteres nok over hele linjen, så kommer de andre lynhurtigt med i kampen igen - Vi har endnu til gode at se de blå for fuld udblæsning i samtlige 90min - vi håber, det kommer på lørdag d.18/9, hvor der endnu en gang er topkamp i Madsby kl.13.30. Her er det rækkens nr. 2 fra Esbjerg FB, der kommer på besøg. EFB er det eneste hold, der har taget point fra FfF indtil videre (kampen i Esbjerg endte 1-1).

Kampens højdepunkter
Hvor vi i øvrigt har undladt at skrive om, at Frejas keeper samlende en tilbagelægning op, at Storm blev snydt for et straffe eller at Outzen skylder Skau en scoring🤣

1. min - Lucas bringer de blå foran efter et super opspil, hvor bolden ender ved Outzen, der sender den på tværs af feltet, så Lucas kan sende den uimodtageligt op i målhjørnet - Drømmestart til FfF.

10. min - Hjørne Freja. Simon bokser ud til en Freja spiller, der skyder, men bolden reddes af det blå forsvar.
12. min - Bedst som Horsens var i kontrol, så kikser deres midtstopper et indgreb på en lang bold, hvilket sender Rune alene mod mål - Rune takker pænt og øger sikkert til 2-0.
18. min - En vunden tackling af Bang på midten, sender bolden hen til Lucas, der sætter mod mål og afdribler to mand, inden bolden spilles 1-2 med Rune. Lucas serverer så bolden til Fuat midt for mål, der i stedet for selv at skyde spiller den ud til Esben, der knaldhårdt finder målnettet efter en lille afretning.
25. min - Outzen på overlæggeren - super opspil efter blå frispark ved eget hjørneflag. 8-10 pasninger inden afslutning.
28. min - Freja mål annuleret pga. offside.
30. min - Bang tester keeperen udefra. Fin redning af Freja keeperen.
43. min -  Fejl af Simon og forsvaret, Freja samler bolden op i en spids vinkel, spiller den ind foran til en fri Freja spiller, der afslutter, men Simon Mørk når tilbage og redder kastanjerne ud af ilden i sidste øjeblik inde på stregen.

Pause - FfF skifter Skau ind for Outzen

47. min -  En lang stikning finder Ebbe, der når bolden helt nede ved deres hjørneflag. Han snyder sin mand (nogle mente ellers, at Ebbe så sidst tung ud her ;-), et hårdt fladt indlæg til Rune. Der ved forreste stang øger til 4-0 via stolpen.
62. min - En dårlig tæmning af Horsens midtstopper snuppes af Skau, der klapper den knaldhårdt ind højt i målet.
66. min - Lucas finder Rune bagerst i feltet. Freja keeperen redder flot det flade skud med en fodparade.
69. min - Fejl af Smidt, der mister bolden som bagerste mand. Keeper Simon er chanceløs.
73. min - FfF bliver spillet tynde. Keeper Simon redder flot på skuddet fra feltkanten.
74. min - Friløber til Freja. Angriberen skyder forbi helt alene igennem.
79. min - Simon redder eminent på et langskud. Bolden rettes lidt af, men Simon får den rigtige hånd op og dirigerer bolden på overlæggeren og over mål.
83. min -  Ny god aktion af Simon, der presser en fri Freja spiller ud i spids vinkel. Indlæg foran mål finder en fri Freja spiller, skuddet blokeres dog flot af Smidt på et ellers tomt mål.
86. min - Skau får frispark 30m fra mål - Kort kombination til Lucas på kanten af feltet, Der sender et fladt indlæg tilbage Fuat, som spiller kuglen hen til Smidt. Forsøget med højrebenet bliver aldrig helt godt, men da bolden ender foran venstrefoden igen, er Smidt kold som is og scorer sikkert til 6-1.