image Mads Isaksen stod for f'ernes enlige scoring i dagens kamp
Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen
27. april 2019 kl. 16:28
Klubbens JS hold spillede 1-1 imod Agerbæk i Madsby

Klubbens 1. hold har efterhånden mødt dagens modstander mange gange de seneste sæsoner og har generelt haft det svært. Dagens kamp blev ingen undtagelse. Og årsagen var også den samme. For Agerbæk er til dato sæsonens mest disciplinerede modsander. Og det bekommer ikke f'erne vel. Egentlig er det enkelt, spiller man uden at bruge banens bredde står de kompakt, og bliver boldomgangen for langsom bliver man tacklet.

Kampens indledning var intens og chancefattig men efter et hjørnespark og et par returer tæt under mål fik gæsterne i det 20' min bragt sig foran 1-0. Det holdt indtil det 37' minut da Mikkel Foged lagde en perfekt dybdebold på midterlinjen som Mads Isaksen som trods hårdt presset kunne bryde igennem og elegant lægge bolden i mål til udligning 1-1.

Som 2. halvleg skred frem ebbede kræfterne ud hos modstanderen og f'erne sad på det meste af spillet. Men det udstillede blot hjemmeholdets manglende evne til at bruge banens bredde og transport etapen fra sidelinje til sidelinje var reelt ikke-eksisterende. Man var nærgående mange gange men producerede ingen åbne chancer. Og i de døende sekunder var man tæt på at smide det hele på gulvet da Agerbæk på en opspilsfejl fik en friløber. Frederik Bernbom tog en for holdet med en nødbremse lige udenfor feltet. Noget overraskende slap han med gult og Agerbæk sparkede langt forbi på det der blev kampens sidste aktion.

Med det ene point beholder f'erne rækkens 1. plads endnu en uge, men med Århus holdet VRI blot 1 point efter.  Og VRI er ganske passende næste modstander når f'erne næste søndag for 3. gang i træk spiller på hjemmebane, denne gang bliver det således en direkte duel om 1. pladsen.  Kampstart kl 13.30.