Menu

FfF hæver seniorkontingentet, men...

image Hjælp klubben og derved dig selv
Peter Larsen
24. juli 2019 kl. 08:53
Du kan stadig slippe med kr.600 pr. halvår

FfF er en social klub, hvor der er plads til alle. Det er også en klub, der sætter stor pris på alle de frivillige. Vi ville nok ikke kunne eksistere, hvis det ikke var for de frivillige kræfter. To gange årligt arrangerer FfF Madsby Pige Cup og Fredericia Heste- og kræmmermarked. De to arrangementer drives af frivillige, og overskuddet går direkte til klubbens ve og vel.

De senere år har vi kunne konstatere, at det har været svært at engagere vores egne seniormedlemmer til at hjælpe til ved enten MPC eller Kræmmermarkedet. Vi har derfor været nødsaget til at hæve kontingentsatsen for vores seniormedlemmer gældende pr. 1/1 2020.

Seniorkontingent pr. 1/8 2019

Kr. 600

Seniorkontingent pr.1/1 2020

Kr. 900*

* Hvis du melder dig som hjælper til årets Heste- og kræmmermarked, så vil du kunne optjene      kr. 300, der vil blive modregnet kontingentet pr.1/1 2020 – Du kan altså fortsat slippe med kr. 600 i seniorkontingent, hvis du tilbyder din hjælp som frivillig. Samme ordning gør sig gældende ved MPC i 2020. Vælger man ikke at hjælpe til, så koster det kr. 900 pr. halvår at spille seniorfodbold i FfF. Det beløb er stadig væsentligt lavere end i de omkringliggende fodboldklubber.

Opgaver som udløser lavere kontingent kunne fx være:

Dommer til MPC

Opstilling af borde/bænke

Hjælpe til i bar eller kaffetelt

Hjælpe i madtelt til MPC

Nedtagning af borde/bænke

Hjælpe til i kræmmerskuret

Oprydning af pladsen

Oprydning af pladsen

Hjælpe til i depotet

Vagt på skoler

Hjælp til bankospil

 

 

 

 

Alle opgaver, som udløser lavere kontingent, har en varighed af ca.4-5 timer.

Det er bestyrelsen i FfF, der koordinerer opgaverne. Der vil i god tid blive meldt ud til de forskellige hold omkring opgaver og arbejdstid.

Fredericia Heste- og Kræmmermarked foregår i weekenden d.9-11. august. Men der vil være brug for hjælp allerede fra onsdag d.7. august.

Vi håber mange af jer vil hjælpe klubben, og derved også hjælpe jer selv.

Bestyrelsen

Seniorkontingent pr.1/1 2020

Luk