FfF nederlag for serie 1 i sæsonpremieren

image F'ernes 1. hold i serie 1 måtte indkassere et nederlag på 4-2 i sæsonpreimieren
Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen
09. august 2020 kl. 15:12
Trods overvægt i spil måtte klubbens 1. hold indkassere et ærgerligt men fortjent nederlag i sæsonpremieren mod Egen

Klubbens serie 1 måtte lørdag eftermiddag indkassere et ærgerligt nederlag på hjemmebanen i Madsby da Egen var på besøg. Det så ellers fornuftigt ud i indledningen, hvor det ene angreb efter det andet rullede imod Egen som havde rigelig med at forsvare sig. Men rigtig farligt nåede det aldrig at blive og efter 15 min kom det første varsles skud i den modsatte ende da Egen på en kontra afsluttede tæt forbi målet. 2 min senere gik det galt. Det så uhyggelig let ud, en lang bold til højre fløj, et indlæg og så stod det 0-1.  Og der skulle kun gå 5 min før den var gal igen. Et brag på overliggeren og en ripost der blev fulgt op. Så var f'erne bagud. Og i minutterne efter hvor f'erne så groggy ud frygtede man det også skulle blive 3-0. men stille og rolig fandt hjemmeholdet sig selv igen og efter 35 min kom den første åbne chance som blev pareret af Egens keeper.

Men nu kom chancerne pludselig og efter 42. min faldt reduceringen Efter gennembrud af Lukas Møller Jensen over venstre kant som servede fladt i feltet hvor en fremstormende Rune Schelde bankede bolden ind. I 1. halvlegs overtid faldt udligningen til 2-2 efter dagens flotteste angreb da Fuat Hansen spillede Mads Isaksen fri i dybden. Han kunne formentlig have scoret selv med spillede bolden på tværs til Rune Schelde som blot kunne skubbe bolden i det tomme mål.  Pause tænkte de fleste nok, men Egen fandt alligevel tid til endnu en skarp kontra som gik tæt forbi mål. Så de 2-2 holdt til pausen.

Fra 2. halvlegs start sad F'erne på både spil og chancer, men uden at formå at score yderligere. Her blev unge Benjamin Brøgger den store synder hvor han selv bragte sig på skudhold 2 gange på kanten af feltet men sparkede tæt forbi. Men den 3. chance som også blev brændt var grum. Mads Isaksen spillede ham totalt blank med målmanden, men trods upresset var han så ukomfortabel i situationen at han first timede den ukontrolleret og langt over mål.

De brændte chancer var en ting. De uprovokerede "midvejs" boldtab en anden. Og da 2 af f'ernes bedste på dagen, Lukas Møller Jensen og Marco Storm hver især præsterede dette med blot 10 sekunder imellem endte det med at koste den kampafgørende 2-3 scoring. F'erne kæmpede bravt videre men chancerne udeblev og i slutfasen var det igen gæsterne fra Egen som var farligst og endte med en 4-2 scoring i overtiden.

Fortjent ?  Tja, med spilovertag i 80 minutter har f'erne grund til at ærgre sig, men det var mødet mellem et FfF hold med masser af ungdom og talent imod et måske mindre talent fyldt hold som var velorganiseret og kendte sin besøgelses tid.

Mon ikke f'erne formår korrigere for manglerne. Så ligger der givet vis mange point og venter på holdet i et langt efterår. Næste chance for points er søndag d. 16. august hvor holdet spiller kl 14.45 i Broager.