Menu

Fodbold for rigtige mænd

Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen
06. september 2017 kl. 16:56
serie 3 byder torsdag på et af efterårets højdepunkter med lokalbrag mellem FfF og KFUM

Klubbens 2. hold er kommet rigtig fint fra start i efterårets turnering og ligger nr 2 med 12 points for 5 kampe. Kun et enkelt nederlag er det blevet til. I morgen spilles næste kamp. En kamp ud over det sædvanlige for der er dækket op til lokalbrag i KFUM parken kl 18.30

KFUM er kommet noget mere tøvende ud af startblokken. De startede ellers fint med en sejr, men er derefter gået i stå og er med 4 points faretruende tæt på nedrykningspladserne. 

Efterårets lokale serie 3 pulje er et kapitel for sig selv. Niveauet er højt og ikke et eneste hold som ser sig selv som naturlig nedrykningskandidat. Pointmæssigt er spredningen stor, men skindet bedrager. Meget godt illustreret forrige spillerunde hvor f'erne vandt på hjemmebane på en sidste-minuts scoering over et velspillende hold fra Skibet som med blot 1 point udgør den absolutte bund. 

Derfor kan vinderen i torsdagens lokal-kamp sagtens blive det hold som er mest sultent efter points.  KFUM har formentlig allerede lugtet situationens alvor. Men F'erne kan trods en flot start heller ikke vide sig sikre så tidligt i turneringen med så mange jævnbyrdige kampe foran sig. Og ønsker man at holde en snor i Hover i kampen om 1. pladsen så skal der en sejr og 3 point på kontoen i morgen. 

FfF's trænere Mathias Jacobsen og Jan Juul har haft et træningsmæssigt godt efterår og mange unge spillere i truppen at vælge iblandt til kampen. Tiden vil vise om han har 14 spillere der kan stå distancen i et vaske-ægte lokal-Derby. 

KFUM har brugt hele onsdagen til at vande banen forud for kampen som forventes at blive forbudt for børn. Kampstart i KFUM parken kl 18.30

Luk