JS-1 spillede 2-2 imod Kolding B

image Mads Isaksen fik sin 1. scoring i foråret.
Bjarke Holm Jensen
24. februar 2018 kl. 17:19
Lørdagens testkamp imod DS holdet fra Kolding Boldklub sluttede 2-2 efter 2-0 føring ved pausen

Klubbens JS-1 hold spillede lørdag eftermiddag sin 3. testkamp i Madsby. Modstanderen var Kolding B som til daglig hører til en række over f'erne i DS. Det var da også gæsterne der lagde best ud med massivt spilovertag og da de efter et kvarters spil bankede bolden på stolpen i total fri position lignede det en påmindelse om at man ikke skal ikke skal stræbe efter oprykning uden et hold der kan spille med på DS niveau. Men trods overtaget ebbende chancerne ud for Kolding og hjemmeholdet var faktisk lige så farlige da de gennem halvlegen fik sin del af spillet og efter 22 minutter kunne Mas Isaksen score sit første mål for sæsonen til 1-0. Han driblede fra venstresiden på tværs udenfor feltet og satte flot bolden i fjerneste kryds.  Lige inden pausen blev det også 2-0 efter flot opspil i højre side da Fuat Hansen glider igennem og spiller bolden skråt bagud hvor unge Oliver Pausgaard usvigelig sikkert banker bolden i mål.

I starten af 2. halvleg har f'erne sin bedste periode med periodevist overtag i spillet og med chancer til at lukke kampen. Men i takt med at kræfterne ebber ud kommer KB stærkt tilbage, et billede der forstærkes af at Fuat Hansen midt i halvlegen må lade sig udskifte pga svimmelhed. Efter flere store chancer scorer Kolding 2 hurtige mål et kvarter før tid.  Derefter jævner tingene sig igen ud og holdene kan gå fra banen med et helt fair uafgjort resultat.

JS holdet spiller næste testkamp førstkommede lørdag i Madsby kl 13.30 hvor modstanderen er Skanderborg.