JS 1 spillede uafgjort -igen

image Simon Stenderup spillede 2. kamp i træk i midterforsvaret og fremstår fysisk mere fit end længe set
Bjarke Holm Jensen
03. marts 2018 kl. 16:58
F'erne spillede bedst kampen igennem men måtte tage til takke med 1-1 imod Skanderborg

F'ernes JS hold spillede lørdag eftermiddag sin 3. testkamp og det blev for 3. gang uafgjort. Denne gang imod DS holdet fra Skanderborg som, ganske tankevækkende, overvintrer på næstsidstepladsen. Samme pladsering som f'erne indtog for 1 år siden.

For 1. gang i år blev de f'erne der kom besdt igang spillemæssigt og selv om det bestemt ikke var alt der blev til guld kunne man efter 10 minutter have bragt sig foran efter 10 minutter da Emil Andresen efter et flot opspil blev spillet helt blank af Mike Andersen midt foran målet, men han formåede fra kort hold at ramme målmandens ben. Det spilleæssige overtag fortsatte, men med for lidt iderigdom og for mange tabte bolde på den sidste 3.del blev det en overgang gæsterne som blev farligst på de efterfølgende kontraer, men det forblev 0-0 til pausen.

2. halvleg startede i samme spor, men det blev Skanderborg der kom først på tavlen efter 5 min. Situationen startede efter hjørnespark til f'erne som havner hos målmanden. Derfra går det stærkt. Ned på midterlinjen står Simon Stenderup som på et direkte opspil bliver overmatchet og efter få sekunder ligger bolden i målet uden at f'erne kommer til tackling en eneste gang.

For Simon blev det til gengæld undtagelsen der bekræftede reglen,. For han spillede en rigtig god kamp for 2. weekend i træk i midterforsvaret og fremstår i bedre fysisk forfatning end nogen kan erindre. Og hans evner i spillet på bolden og kommunikationen kan ingen tage fra ham.

F'erne brugte i dagens kamp 1 time på at få løst problemet med sit angrebsspil. Det blev en omrokering der gav forløsningen da træner Brian Kastling midt i 2. halvleg gik ned på 1 angriber og i stedet fik en ekstra central midtbanespiller. Derefter flød kombinationer pludselig bedre i afslutningesspillet og det var helt efter bogen da udligningen faldt efter et flot gennemspillet angreb hvor Fuat Hansen på et "cut-back" fandt Mads Isaksen som usvigelig sikkert satte bolden faldet i målet til 1-1.

Trods flere store tilbud i slutfasen blev der ikke scoret yderligere og med uafgjort for 3. weekende i træk måtte f'erne i stedet varme sig på den spillemæssige fremgang.