Menu

JS i nøglekamp lørdag

Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen
22. september 2017 kl. 20:54
Efter kun 2 points i de seneste 3 kampe spiller JS nøglekamp mod Horsens Freja lørdag i Madsby

Når klubbens JS hold imorgen tager imod Horsens Freja på hjemmebane i Madsby er der dækket op til en kamp som kan blive en "gamechanger" som kan gå i begge retninger. For holdet har tilsyneladende sluppet nærmest gratis fra et magert udbytte de seneste 3 kampe og har stadig en afstand på hele 7 points til holdene udenfor top-4. Det er der 2 grunde til. Den ene er at holdet har kunnet lukrere på et super flot start med 12 points efter de første 4 kampe. Den anden grund er at puljen er ekstremt jævnbyrdig især for de nederste 5 hold som med næsten matematisk præcision har delt pointene mellem sig. 

Men hvis f-erne skulle gå fra banen imorgen uden udbytte vil man opdage at intet er gratis, heller ikke i fodbold. For næste weekend følges op med en kamp på udebane imod VB. Tabes også den kamp kan 7 points forspring på en uge være forvandlet til 1 point. 

Ganske vist spilles der imod rækkens absolutte bundprop som lige nu ligger til direkte nedrykning til serie 1. Det skal man nok ikke lægge for meget i.  For hvis Horsens Freja imorgen eftermiddag rejser hjem fra Madsby med 3 points i bagagen, så kan de, hvis de øvrige resultater flasker sig, stryge direkte op i top 4 og er pludselig i position til at spille om oprykning til DS i foråret!

Skulle man derimod få et hjemmehold at se, som finder tilbage på sporet med en hjemmesejr ser alting så meget bedre ud. Da vil man kunne gå ind til de sidste 6 kampe med fornyet selvtillid og på 17 points som minimum bevare forspringet på 7 point. Erfaringsmæssig kræver det 24-25 point at ende i top-4. 

Et kræsent hjemmepublikum har endnu ikke set "den rigtig gode kamp" hvor det meste går op i en højere enhed. Den kamp må meget gerne komme i morgen hvor holdet efter en regnfuld  periode igen får lov at entre klubbens bane 1 

Kampstart kl 13.30. 

Luk