JS nederlag i testkamp imod Kolding IF

image Unge Daniel Juul spillede igen en god kamp på midtbanen
Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen
02. marts 2019 kl. 19:10
Klubbens JS hold tabte lørdag med 2-1 til Kolding IF efter 1-0 føring ved pausen

Klubbens 1. hold måtte lørdag eftermiddag indkassere et noget unødvendigt nederlag imod Kolding IF's nyoprykkede JS hold efter at have ført med 1-0 ved pausen.  F'erne var ellers spilstyrende det mest af kampen og havde især i 1. halvleg et gedigent spilovertag. Det udmøntede sig allerede efter 10 minutter i en 1-0 føring på et skarpt slået frispark som en fremstormende Kristian Kousgaard flot flugtede i kassen. Men trods masser af godt opspil og flere åbne målchancer formåede hjemmeholdet ikke at udbygge føringen og gæsterne var faktisk tættest på scoring med en afslutning på indersiden af stolpen.

20 årige nytilkomne Andre zeis spilede i front hvor han  nåede at give adskillige demonstrationer på sine evner. Men desværre svigtede held og koncentration i de afgørende situationer.  Således var 2. halvleg kun få minutter gammel da han blev spillet totalt blank foran mål af Mads Isaksen. Men desværre forivrede han sig og satte bolden udenom målet.  Blot få sekunder efter havde Kolding holdet slået kontra og udlignet til 1-1.Og blot 5 minutter senere bragte de sig også foran 2-1 på straffe.  F'erne skulle bruge nogen minutter til at sunde sig inden de atter fik etableret et vist spilovertag, men skarpheden på den sidste 3. del genfaldt de aldrig og måtte derfor se gæsterne køre en 2-1 sejr i land.

F''erne spiller næste testkamp førstkommende lørdag kl 13.00 imod Nr Åby fra fynsserien.