JS sejr i Torsted

image August Olesen udlignede til 2-2, røg kort efter ud i 10 min. og måtte have hjælp af linjedommeren for at undgå rødt (arkivfoto)
Bjarke Holm Jensen
05. oktober 2018 kl. 23:03
Klubbens JS hold vandt 3-2 i Torsted efter at have været bagud 2 gange

F'ernes JS hold måtte fredag aften hele følelsesregisteret igennem før de med en 3-2 sejr kunne tage alle 3 points med sig hjem til Fredericia. At det blev en intens affære og perioder med ondt blod kan ikke overraske nogen for sådan går det oftest når de 2 hold mødes. Kampen blev afviklet på kunstgræs med et lysanlæg som næppe overholder DBU's krav. Det gav især de 2 målmænd svære betingelser og medførte utallige nærkampe som dommeren især i kampens slutfase havde vanskelig ved at holde styr på.

Med de præmisser forløb 1. halvleg som en jævnbyrdig og chancefattig affære uden scoringer.

Scoringer kom der til gengæld efter pausen da Torsted i det 55. minut bragte sig på 1-0 efter et diagonalt frispark ind i feltet blev forlænget. Det blev dog 1-1 kort tid efter da Fuat Hansen skar uimodståelig ind i feltet og satte bolden fladt forbi Torsteds keeper. Men glæden varede kun kort, for igen bragte Torsted sig foran på en standardsituation da en løs bold efter hjørne blev sparket ind til 2-1 føring.  På det tidspunkt lignede f'erne et slagent hold men får alligevel etableret et pres og efter flere nærgående forsøg falder udligningen til 2-2 ved August Olesen i det 75. min.  Kampen er på det tidspunkt præget af en ond stemning som en tydelig groggy dommer forsøger at redde med et gult kort på Fuat Hansen på et helt ordinært frispark midt på banen og kort efter ryger August Olesen samme vej.  Begge har de udenfor banen så aggressive udfald at kun en langmodig linjedommer redder dem begge fra rødt kort.

9 mod 11 giver kortvarigt et pres mod f'ernes forsvar, men der går ikke lang tid før også Torsted får gult kort.  F'erne når at blive 10 mod 10 da Mads Isaksen 4 minutter før slut banker sejrsmålet ind fra distancen til 3-2. Torsted forsøger at svare igen, men der er ikke mere i dem denne fredag aften.

Man skal være forsigtig med at give andre end spillerne æren for sejren. For det var dem der svedte i 90 minutter og vendte slagets gang på banen. I kampens afgørende kvarter gik man fra 1-2 til 3-2 og man nåede at spille 11:11, 10:11, 9:11, 9:10, 10:10 og endelig 11:10. På den rejse var der een der formåede at holde hovedet koldt.  Håber spillerne huskede at sige "tak for kampen" til deres træner...

Med aftenens sejr rykker f'erne igen op i top 4 uanset weekendens øvrige resultater.

JS spiller næste gang på lørdag d. 13. oktober kl 13.30 i Madsby imod FC Horsens.