image Emil Rasmussen leverede flot indsats i aftenens 3-2 sejr
Bjarke Holm Jensen
14. september 2018 kl. 22:05
Klubbens JS hold vandt fredag aften med 3-2 over rækkens tophold fra Sønderborg

Klubbens JS hold havde fredag aften besøg af rækkens absolutte tophold Sønderborg som med 6 kampe og 18 points endnu har til gode at sætte point til i efterårets turnering. Udsigten til at spille mod det suveræne tophold havde tydeligvis virket som en stærk motivator for f'ernes spillere som gik uimponeret til opgaven og 1. halvleg blev en intens og jævnbyrdig affære. F'erne havde sin beste periode midt i halvlegen  med flere nærgående forsøg som kulminerede da Mads Isaksen på kort hjørnespark skar ind langs baglinjen og sendte en afslutning afsted fra ultra-spids vinkel som ramte helt oppe i krydset på fjerneste stolpe men sprang i spil igen.

Sønderborg var dog også nærgående flere gange, men måtte hen til 39' minut før den første åbne chance opstod. En flad bold fra højre kant blev midt foran mål kynisk sat ind til 1-0 og f'erne måtte sande hvordan det er at spille mod et hold med selvtilliden i top. Mange frygtede nok at scoringen skulle punktere kampen. Det skete dog ikke

Hjemmeholdet lykkedes fra 2.halvlegs start med at lægge et højt pres på Sønderborg og allerede i det 49' minut faldt udligningen da Mads Isaksen satte et hjørnespark hårdt og tæt op ad 1. stolpe hvor Espen Wind fixerede forsvaret uden at røre bolden som gik direkte i mål.

Da Sønderborg kort efter pådrog sig en 10 min.udvisning blev presset massivt og i det 60' minut bragte f'erne sig fotjent foran 2-1 da en stærkt spillende Emil Rasmussen slog et skarpt indlæg fra venstre som August Olesen i flyvende stil headede i mål.

Men ak. trods undertal kunne Sønderborg blot 5 min. senere udligne alt for let da en tabt bold gav gennembrud i højre forsvarsside og en scoring fra spids vinkel.

F'erne mistede dog ikke modet og fortsatte med at udfordre gæsternes bagkæde og i det 72' minut skærer Mads Isaksen ind fra højre side udenfor feltet hvorfra han sætter bolden ind i den fjerneste krog til 3-2 føring.  Slutminutterne udviklede sig til en forsvarskamp hvor f'erne lykkedes med at holde Sønderborg fra åbne måchancer og kunne dermed indkassere en både flot og fortjent sejr som konsoliderer pladsen i top-4

Samtidig forstærker dagens præstation indtrykket af at f'erne hører til blandt rækkens 3 bedste hold nu hvor halvdelen af turneringen er afviklet.