image Mikkel Foged spillede formentlig sidste kamp, på mandag starter han ny sæson op med FCF
Bjarke Holm Jensen
23. juni 2018 kl. 16:40
manglende disciplin mod FC Djursland gav unødvendig afklapsning i sidste kamp

Dagens JS kamp i Madsby mistede allerede i går sin nerve ved at Agerbæk tabte imod Silkebor KFUM.  Dermed var gæsterne fra FC Djursland allerede sikre på play off spil om oprykning.  F'erne lagde frisk fra land trods en frisk modvind, men uden at have styr på den defensive organisering. Det gør man ikke imod så kompetent en modstander som 2 gange i kampens indledning slog kontra i fuld banelængde. Så var f'erne bagud med 2-0 og der stod 4 min og 18 sekunder på uret.

Det lagde selvsagt en dæmper på stemningen, men f'erne fastholdt spillet og var nærgående flere gange uden de helt åbne chancer. Gæstene var fortsat hyper farlige på omstillinger men uden at der blev scoret yderligere før pausen.

Fra 2. halvlegs start brugte f'erne medvinden til i perioder at sætte et tungt pres på FC Djursland og i det 60' minut fik Fuat Hansen fortjent reduceret på en returbold på kanten af feltet. Glæden varede dog kort for blot 5 minutter efter fik gæstene øget til 3-1 på endnu et kontrastød. Mads Isaksen fik reduceret til 4-2, men det virkede som om at der især på den mentale side var udsolgt og da de 90 minutter var gået kunne man indkassere et unødvendigt stort nederlag på 6-2 på en dag hvor man var god på bolden men uden den nødvendige konsekvens.

Også serie 3 spillede deres sidste kamp lørdag. Det blev til et smalt nederlag på 2-1 til VB og holdet må derfor tage til takke med trods alt at forblive på en 4. plads og dermed i den bedste halvdel.

Klubbens 3. hold i serie 5 sluttede som 2, men uden tilstrækkelig point-score til at rykke op. De har for længst indstillet sigtekornet på at det i stedet skal blive i efteråret at oprykningen til serie 4 skal sikres.