JS spillede 1-1 i topkamp

Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen
16. september 2017 kl. 18:18
Klubbens JS hold spillede uafgjort 1-1 i Madsby imod Agerbæk-Starup

Klubbbens Jyllandsseriehold spillede for 2. weekend i træk uafgjort 1-1, denne gang i Madsby i topopgøret imod Agerbæk-Starup efter ar være bagud 0-1 ved pausen.

Hjemmeholdet var til dagens opgør ramt af flere afbud. Derfor var det også noget overraskende at se hjemmeholdet lægge så offensivt ud med aggressivt genpres. For med dagens midtbanebemanding virkede det som "mission impossible" og det krakelerede da også næsten momentant.

Det blev gæsterne der kom først på tavlen da Emil Rasmussen i en tilsyneladende ufarlig situation fik spillet bolden med hånden i feltet. "Anker" tog det efterfølgende straffe, men riposten blev sparket ind til 0-1 føring.

F'erne fik kun langsomt spillet sig ind i kampen, men efter en halv time begyndte tingene at tage form. I det 40' minut burde der være udlignet da Fuat Hansen stikker Mads Isaksen fri, men målmanden redder forsøget. Få øjeblikke efter får tilbagevendte Simon Stenderup effektivt punkteret det opbyggede momentum med en talentløs udvisning for brok.

Trods overtal stiller gæsterne sig fra 2. halvlegs start overraskende dybt og overlader initiativet til f.erne som i 55' minut får udlignet på en tilnærmet identisk hands situation og straffe hvor Simon Stenderup får lov at revancere sig med at flot sparket straffespark til udligning 1-1.

Resten af kampen blev en urolig affære med en 10 minutters udvisning til gæsterne og kort efter også en ny 10 minutters udvisning til hjemmeholdet. Noget som uafladelig gav omrokeringer på begge hold. Begge hold havde topholdets mod på tilværelsen men manglede evnerne til at producere noget brugbart offensivt og under det indtryk ebbede kampen ud som en fair pointdeling.

Med halvdelen af turneringen spillet ser det, trods kun 2 points seneste 3 kampe, stadig fornuftigt ud med 7 point ned til holdene udenfor top-4.

JS spiller igen på hjemmebane førstkommende lørdag hvor der for 4. gang i efteråret er dobbelt arrangement med JS og serie 3 kl. henholdsvis 13.30 og 15.30.  JS spiller da mod rækkens øjeblikkelige bundprop fra Horsens Freja som tilfældigvis er det eneste hold som i 1. halvdel har formået at tilføje f'erne et nederlag.  Tid for revance ?

Serie 3 kom i deres kamp i menneskehænder imod rækkens absolutte tophold fra Hover. Trods massivt under pres hele 1. halvleg holdt de faktisk gæsterne fra fadet indtil 45. minut.  I 2. halvleg kom f'erne meget bedre med i spillet men formåede aldrig for alvor at true Hovers mål og gæsterne kunne stille og rolig lægge på 2 gange til slutresultatet 3-0.

Serie 3 spiller næste lørdag imod Vejle Boldklub.