JS spillede 2-2 imod Silkeborg KFUM

image Mads Isaksen i infight imod Silkeborg KFUM
Bjarke Holm Jensen
05. juni 2018 kl. 21:41
JS spillede bedst men måtte tage til takke med uafgjort imod rækkens tophold fra Silkeborg KFUM

Klubbens JS hold havde grundlovsdag besøg af rækkens absolutte tophold og oprykningsfavorit fra Silkeborg KFUM. Det blev en forestilling ud over det sædvanlige for f'erne benyttede dagen til at levere den med afstand bedste præstation i mands minde.

Kampens indledning var intens og jævnbyrdig på en tørkeramt bane med frisk sidevind. Men som minutterne gik tegnede der sig et billede af at det var f'erne der beherskede de vanskelige betingelser bedst og fik sat det ene angreb efter det andet sammen. Efter den halve time var Tachrit Nagulram igennem 2 gange mod målmanden som parerede begge gange og Mads Isaksen havde en afslutning på stolpen. Men i det 40' minut faldt så føringsmålet da Mads Isaksen skar ind i feltet i højresiden og fra baglinjen forsøgte at ramme Emil Andresen inde foran, men en Silkeborg forsvarer fik en skæv fod på så bolden kravlede udenom målmanden ind over stregen. Men glæden varede kun i 2 minutter, så fik man den første påmindelse om hvem man spillede imod.  Een chance fra næsten død vinkel, så stod det i stedet 1-1 til pausen.

2. halvleg fortsatte i samme spor med en jævnbyrdig slagudveksling, men med f'erne med gennembrudskraften og chancerne.  Mikkel Foged som spillede sin første hjemmekamp for holdet leverede en god præstation og var en evig trussel på venstre kant omend han i 2. halvleg flere gange forfaldt til at ville gøre tingene færdig selv til tydelig irritation for medspillerne. Men han fik nok tilgivelse for det meste da han i det 79' minut skar ind fra sin venstreside og fra baglinjen spillede bolden bagud i fødderne på Fuat Hansen som satte bolden stensikkert ind til 2-1 føring. Hvis man derefter forventede et stormløb imod f'ernes mål måtte man tro om igen. Gæsterne havde ikke noget ekstra at byde ind med og f'erne bevarede klogeligt grebet om spillet højt oppe på banen. Og så alligevel. Silkeborg holdet er ikke et hold man bare lukker ned for og da de i det 85' minut fik hjørnespark fik man dagens 2. påmindelse om topholdets held og skarphed.  Bolden nåede bag i feltet og derfra til en totalt fri spiller ved fjerneste stolpe som kunne sætte bolden ind til 2-2. F'erne ventede på et off-side flag. Men det kom bare aldrig.

Trods alt et flot resultat og en spillemæssig præstation som pludselig bringer holdet på omgangshøjde med de bedste hold i rækken.

Næste kamp spilles på fredag kl 19.00 i Agerbæk.