JS tabte 0-1 til Hatting-Torsted

image Mads Isaksen måtte sammen med JS indkassere et 0-1 nederlag til Hatting-Torsted
Bjarke Holm Jensen
23. august 2018 kl. 17:25
Det var mest måden hvorpå kampen blev tabt...

Klubbens JS hold spillede onsdag aften igen på hjemmebane hvor gæsterne var gamle bekendte fra Hatting-Torsted.  Der gik kun få minutter før kampen havde sat sig i et billede af en modstander som hverken ville eller kunne skabe spillet og såden forblev det hele kampen. F'erne fik med andre ord lov til at sidde på spillet. Men allerede i det 9. minut fik man demonstreret at gæsterne kan "noget andet" da Andreas Holst tabte en bold midt på banen. Derfra gik det i lige linje til kanten af feltet hvorfra det blev afsluttet fladt og præcist. Og så var gæsterne foran med den ene scoring som skulle vise sig at afgøre kampen.

Der var i lange perioder tale om regulært powerplay imod Torsteds mål blot for endnu engang at udstille f'ernes helt store problem med at skabe målchancer. Selv da f'erne fik en 10 minutters udvisning midt i 1. halvleg. De 10 minutters undertal startede jævnbyrdigt, men udviklede sig trods undertallet også til spildominans til hjemmeholdet.

Mads Isaksen havde et behjertet forsøg i 1. halvleg efter kort hjørnespark som keeperen tog sig af.

Kampbilledet ændrede sig ikke væsentlig i 2. halvleg. Et nyt boldtab midt på banen midt i 2. halvleg kunne definitivt have lukket kampen, men situationen afslørede at Torsted for længst havde fravalgt enhver tanke om at bruge kræfter på kontraer. Den skulle blot fightes hjem og det blev den.

Indskiftede Kristian Kausgaard havde et par halve chancer i 2. halvleg som ellers stille og rolig ebbede ud uden de helt store gennemspilelede chancer.

De få trofaste fremmødte tilskuere turde knapt sige det højt, men kun hviske :" de er jo ikke i kampform..."

Næste chance for at revancere sig kommer allerede på lørdag kl 13.30 på udebane imod FC Horsens