Menu

JS tabte 3-0 i Grenå

image dagens lyspunkt var at Kasper Maargaard var tilbage efter 18 måneders fravær
Niller, foto: Stina Holm Jensen (arkiv)
11. maj 2018 kl. 19:03
JS kunne ikke følge forrige weekends sejr op og tabte 3-0 i Grenå

Et skades og afbuds plaget Fredericia mandskab mødte op til udekampen, med kun 13 mand og med 5 ændringer i start 11 i forhold til den seneste kamp – så udfordringer er der nok af i øjeblikket. Skaderne kan vi ikke gøre noget ved, det er som det er, men meget tynde afbud til dagens kamp og dermed svigt af klub og holdkammerater, bør hvis omstændighederne tillader det, få konsekvenser i forhold til holdets sammensætning til den kommende udekamp imod Vejle Boldklub.

Kasper Maargaard var udtaget til truppen efterhjemkomst fra ferie og efter et træningspas og næsten 18 måneder uden fodbold blev han sendt på banen som erstatning for en skadet Emil Lundø efter 24 min. (Lundø rejser i dag og er væk i 3 uger) Kasper er garant for indstilling og attitude og det bevidste han igennem 70 min - kompromisløs, duel stærk og med en villighed til at ville vinde alle bolde, med den risiko der ligger i den spillestil, det kostede desværre også et lidt tynd straffespark efter 50 min, som Anker tog sig af.

 

Kampens indledning var et voldsomt bold press på vores opspil –vi blev stresset til boldtab og med direkte spil over vores bagkæde, blev vi konstant udfordret i 4-3-3 systemet, da opbakningen var for langt væk, når vi lavede boldtabene i vores opspil pga. godt Djursland press. Et lop over anker og 2 afslutninger fra distancen inden for 3 min fortæller lidt om det tryk vi skulle afvise i kampens første 18 min, hvor gode diagonalbolde fra hjemmeholdet åbnede vores hold og efterlod vores back i 1-1 situationer som vi havde vanskeligt ved at håndtere.

Den gode diagonalbold blev også starten på Djurslands første mål – en mod en i venstre forsvarsside og Ardit modtog ingen opbakning, hverken fra Emil h på venstre kanten eller Jonas møller i center forsvaret og da han blev snydt og djursland spilleren sendte et indlæg i feltet, ja så stod vi såmænd også og kiggede fodbold i det centrale forsvar og vi fik ikke samlet Lasse Storvang op som sikkert kunne heade 1-0 føringen i mål. De efter følgende 12 min gik med godt boldpress, dog med lidt mere besiddelse af bolden hos os.

Efter 18 min spillede vi os for første gang ud af og forbi modstanderens første press og da vi så kombinerede os om i mellemrummet mellem deres bagkæde og midtbane, der vidste Djursland lidt svaghed og der var plads til både fuat og isaks småspil.

Lad mig sige at hvis vi skulle have blot hjørnespark ud af kampen i dag, så var det Mads eller Fuat som skulle Hitte på noget, resten af offensiven var ideforladt og uden kvalitet og der er ikke noget at sige til at vi ikke laver mål, når vi hverken løber imod eller bagved modstanderens bagkæde og det er også derfor vi kun har en målchance i kampen, efter 38 min. som Fuat ikke får scorret på pga. en god målmands parrering – en chance som opstår fordi Kitty på højre siden er energisk og vinder en duel som efterlader ham i høj fart mod baglinjen hvor han finder Fuat skråt tilbage i feltet som snyder 2 mand inden afslutning – ærgeligt da det havde været et godt tidspunkt at vende tilbage i kampen på, da FC Djursland havde bragt sig foran 2-0, i det 34 min på en anden bold efter en dødbold – igen en storspillende Lasse Storvang som lavede en mellemting imellem en flugter og et saksespark i en udækket situation 5.5 meter fra mål – skal dog sides at den var mistænkelig offside.

Oliver Pausgaard blev indskiftet i stedet for Akif, men måtte ud igen efter 76 min igen.

 

2 halvleg var knap startet da Djursland kunne have lukket kampen helt, en djursland spiller kom fri i højre side af feltet, men afslutningen gik tæt forbi Ankers mål.

10 min i overtal fra det 56 min, resulterede i et hjørnespark til os i det 65 min – det var hvad vi skabte i 10 mod 11 ellers var de første 30 min af 2 halvleg en tam gang bold flytteri pga. tidligere omtalte manglende offensive løb.

 

Det sidste kvarter var der optræk til flere scorringer fra FC djursland , men vi holdt stand indtil 90 min hvor nu hattrick helten Lasse Storvang Suplimt og pisse flot loppede bolden over Jonas Anker stjerne i målet fra 18 meter – et mål som viste overlegenhed og i særdeleshed kvalitet som vi bare skal anerkende et yderst sympatisk hold og et flot setup, på Djursland for denne torsdag.