JS tabte forårs premieren til VB

image Jonas Ankerstjerne var sit holds bedste, men kunne ikke afværge et 2-3 nederlag
Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen
02. april 2018 kl. 21:33
JS tabte mandag forårets 1. kamp til VB med 3-2 efter 1-1 ved pausen

Klubbens JS hold måtte indkassere et 3-2 nederlag til VB da de mandag eftermiddag spillede forårets 1. turneringskamp. Kampen startede meget afventende fra begge parter,men efter 12 minutter opstår første åbne chance da en VB spiller kommer fri tæt under mål, men Jonas Ankerstjerne, som var sit holds bedste, parerede flot skudet. På det næstfølgende angreb blev det i stedet f'erne der kom i front 1-0 da Fuat Hansen får et indspil fra højresiden dirigeret i mål.

Scoringen blev imidlertid startskuddet til et VB overtag og allerede efter 19 minutter faldt udligningen til 1-1. VB havde også i fortsættelsen bedst greb om spillet hvor f'erne led under manglende evne til at true bagrummet på nogen af kanterne hvorved spillet blev alt for let at trævle op for modstanderen, men stillingen holdt til pausen.

Kampbilledet var uændret i starten af 2. halvleg. F'erne havde nogenlunde styr på VB's offensiv med Anker som en stærk sidste skanse, og det største problem var fortsat at man formåede for lidt når man var på bolden. Fra det 62' minut blev kampen dog vendt rundt, idet f'erne først fik et gult kort på et irritationsfrispark begået af Simon Stenderup og da også August Olesen 4 minutter senere også så gult efter en voldsom tackling gik det galt og på blot 2 minutter scorede VB 2 gange til 3-1 føring.  Minuttet efter var det så VB's tur til et gult kort og blot sekunder efter skabte Mads Isaksen fornyet spænding da han udenfor feltet sparkede en svær returbold i krydset med venstrebenet.

De fleste havde nok forventet et stormløb mod VB's mål de sidste 20 minutter, deraf de 5 første i overtal men man formåede ganske enkelt at skabe for lidt og fik faktisk ikke tilspillet sig en eneste reel målchance i slutfasen mens Anker flere gange afværgede scoringer i den modsatte ende.  På den baggrund var det fortjent at VB uden at imponere kunne tage alle points med sig hjem.

Næste kamp spilles på lørdag kl 14.00 på udebane imod Torsted.

Også 2.holdet i serie 3 havde 1. turneringskamp i Madsby, hvor det blev til en smal 2-1 sejr over Vester Nebel efter 1-1 ved pausen.