JS tabte i Agerbæk

image Andres Holst var en af holdet bedste på den centrale midtbane
Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen (arkivfoto)
07. september 2018 kl. 22:06
Efter en jævnbyrdig slagudveksling i 60 minutter endte klubbens JS med at tabe med 3-0 på Starup Stadion

At f'ernes JS hold har det svært med Agerbæk blev bekræftet i aftenens 3-0 nederlag på en regnvåd bane i det vestjydske. Som forventet blev det et møde mellem 2 meget forskellige hold hvor hjemmeholdet spillede fysisk og satsede på kontraspillet. Skal F'erne vinde en sådan kamp kræver det at man spiller godt. Det gjorde man ikke denne regnvåde fredag aften. Man forsøgte helhjertet, men det blev en evig vekslen mellem besnærende kombinationer som satte hjemmeholdet under pres. Og uprovokerede opspilsfejl. Og det blev set over de 90 minutter kampafgørende.

For Agerbæk kan noget som f'erne har grund til at kigge misundeligt efter. De er afklaret og ved hvad de vil når de erobrer bolden og de første 2-3 afleveringer sidder som regel i skabet. Og det gør ondt på de fleste modstandere.

Hjemmeholdet bragte sig foran allerede efter 7 minutters spil. Derefter fulgte en jævnbyrdig slagudveksling hvor f'erne var farligst og Fuat Hansen havde den ultimative chance for udligning da han efter flot opspil blev parereret med en fodparade fra målmanden på tæt hold.

Billedet fortsatte i 2. halvlegs start, stadig uden udligning og i det 57. minut faldt kampens afgørelse reelt da Agerbæks angriber får et høj bold på tværs på kanten af straffesparksfeltet. Martin Ålborg går med op i duellen, men bolden bliver alligevel dygtigt headet i en blød bue ind i det fjernest målhjørne.

F'erne forsøgte igen at vende slaget men troen og kræfterne sivede stille og rolig ud af spillerne og i stedet blev det Agerbæk som 10 minutter før tid kunne cementere sejren med en 3-0 scoring.

Klubbens JS hold spiller næste weekend igen fredag aften hvor de på hjemmebane møder rækkens absolutte tophold fra Sønderborg kl 19.00