JS tabte til Kolding IF

Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen
21. oktober 2017 kl. 20:02
Klubbens JS hold tabte lørdagens kamp i Kolding 4-1 efter 1-1 ved pausen

Lørdag eftermiddag skulle klubbens JS hold spille den vanskelige 1. kamp efter at top 4 pladsen var sikret forrige weekend.  Spændingen var primært omkring hvorvidt spillerne kunne håndtere opgaven uden et naturligt pres for et resultat. Udfordringen blev ikke mindre af at kampen skulle spilles på uddbane imod Kolding IF som kæmper indædt for at stjæle den sidste ledige plads i top 4.

Det kan slås fast med det samme, der var ikke en finger at sætte på indstillingen, eller det vil sige det var der måske alligevel, men det handlede mere om hvordan man disponerede da kampen fandt sin afgørelse i midten af 2. halvleg.

Fra kampens start var det "business as usual" med en åben slagudveksling på kunstgræsbanen i Bramdrupdam. KIF var gennem 1. halvleg nok mest på bolden, men f'erne stod stærkt i defensiven med Jonas Møller Jensen og Emil Lundø i midterforsvaret. Sidstnævnte var kampen igennem et suverænt bolværk. Derfor var det f'erne som var mest målfarlige, men det blev alligevel Kolding som kom først på tavlen med en kontrascoring til 1-0 efter 32 minutter. Derefter var det så f'erne som for en periode satte sig på spillet. Det kulminerede med en dybdestikning hvor Fuat Hansen blev fældet i det som var helt på kanten til en friløber. KIF slap dog med gult, men det gjorde presset endnu mere massivt frem imod udligningen i 42' minut ved Fuat Hansen efter gennembrud i højre side ved Mads Isaksen.

2.halvleg fortsatte jævnbyrdigt indtil kampen ramte det 67' minut. Da blev kampen afgjort og det gik hurtigt. Paradoksalt startede det med et ikke-dømt frispark på Jonas Møller Jensen som bliver sparket ned i midtercirklen hvor han bliver liggende men fløjten forbliver tavs og i fortsættelsen begår Emil Lundø et frustrations frispark til gult på kanten af eget felt. Riposten på frisparket gav KIF føring 2-1. Det var nok her man bedst kunne se at kravet om points ikke længere var til stede. Med Lundø ude af ligningen, 1 mand i undertal og en duelsvag bemanding på midten.... Man nåede ikke engang at tænke tanken til ende, så var KIF igennem 4 mod 2 og så stod der 3-1. Da Emil Lundø igen kom på banen og kunne spille fuldtalligt stod der 4-1 og kampen var endegyldigt lukket.

Kampen gav debut til de 2 U19 spillere Mikkel Marcher og Rasmus Jacobsen som nok mødte en anden verden med springet til JS, men de slap begge fornuftigt fra udfordringen.

Næste kamp spilles næste lørdag i Madsby kl 13.30 imod Vejen kl 13.30.