Menu

JS tabte til Starup

image Emil Rasmussen bliver bare bedre for hver kamp
Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen
28. april 2018 kl. 19:34
JS tabte 2-0 på hjemmebane til Starup efter 0-0 ved pausen

Det er tilsyneladende en risikofyldt branche at være midterforsvarer på f'ernes JS hold. Til dagens hjemmekamp manglede man således 4 potentielle kandidater til de 2 pladser pga. skader. Man skulle tro at gæsterne fra Starup havde gennemskuet det for de startede med at give bolden op for derefter på 2. berøring at jerne den direkte op imod det amputerede midterforsvar. De som har set dem før vil vide at det blot var business as usual.  Uden mulighed for at afvise de lange bolde blev f'erne i kampens indledning bragt under voldsomt pres i eget bagrum og ikke mange troede vel på det kunne gå godt ret længe. Men Starup var uskarpe og formåede ikke at tilspille sig de helt åbne muligheder og da f'erne mod halvlegens slutning fik Isak udvist il 10 min. gav det paradoksalt nok en stabiliserende effekt da man blev tvunget til at stå dybere og mere kompakt og man kunne gå til halvleg med 0-0. 

I 2. halvlegs indledning var det stadig med gæsterne mest på bolden men man skulle hen til det 60. minut inden den første Starup scoring faldt og det blev på en meget omdiskuteret situation efter en nærkamp i feltet forinden hvor Simon Stenderup får en albue i hovedet, men dommeren lod situationen passere.

Nede med 1 viste f'erne faktisk både mod og vilje til at forsøge at slå tilbage og tilkæmpede sig også et overtag på banens midte, men opspils fejlene blev desværre for mange til at man for alvor formåede at true gæsternes føring. De kunne i stedet gang på gang  slå kontra og flere gange var de tæt på at øge føringen. Scoringen til 2-0 faldt i overgangen til overtiden. 

JS spiller også på hjemmebane næste gang søndag d. 6.maj kl 13.30 imod Åbyhøj

Der var trøst at hente hos serie 3 som i lørdagens kamp spillede på udebane imod Vinding. Trods en del afbud formåede man at tage 3 points med hjem med en 3-1 sejr efter samme cifre ved pausen. Med sejren og 3 nye points på kontoen ligger holdet på 3. pladsen og det ligner en sæson hvor man slipper for at skulle spejde bekymret imod nedrykningsstregen og i stedet kan koncentrere sig om spillet. 

Serie 3 spiller på hjemmebane næste lørdag kl 15.30 imod Jelling

Luk