JS vandt 2-0 og er sikker på top 4

image JS vandt 2-0 over Sædding-Guldager og spiller JS 1 til foråret
Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen
14. oktober 2017 kl. 19:10
Klubbens JS hold vandt lørdag 2-0 over Sædding-Guldager og er sikker på oprykningsspil til foråret

Klubbens Jyllandsseriehold sikrede sig lørdag definitivt en plads i top-4 i efterårets turnering og er dermed sikret deltagelse i forårets oprykningsspil. Det skete med en sejr på kunstgrænsbanen i Madsby imod Sædding-Guldager på 2-0 efter 1-0 ved pausen.

Kampen startede ganske jævnbyrdigt og chancefattigt og først i det 35' minut får f'erne sin første åbne chance da Frederik Skadholm spilles fri i venstresiden, men en velspillende Sædding målmand parerer.  Men 4 minutter efter er det Mads Isaksen som spilles fri i dybden af Simon Stenderup, vikler sig fri af 2 forsvarsspillere og sparker bolden sikkert ind til 1-0 føring til pausen.

2. halvleg er kun 2 minutter gammel da Skadholm allerede har  haft 2 frispilninger mod mål, men han bliver begge gange pareret af målmanden.  Derefter former også 2. halvleg sig som en spillemæssig jævnbyrdig affære og endda perioder med spillemæssig overtag til gæsterne, men uden at de for alvor bliver målfarlige, et blødt skud på oversiden af overliggeren er det nærmeste de er en scoring. Men chancer, det har til gengæld hjemmeholdet, men de formår ikke at score.  Den ultimative chance tilfalder Andreas Holst i 80' minut hvor Mads Isaksen skærer ind fra venstre-siden. Alene med målmanden vælger han uselvisk at spille på tværs til Holst som tager sig tid til en kontrol-dribling, men sparker så svagt at en tililende modstander får pareret skuddet på det åbne mål.

Med de manglende scoringer lå det næsten i luften at der skulle komme spænding hen imod slutningen. Og det gjorde der. Efter 85 minutter pådrog Emil Deleuran, som til da havde spillet spolidt på højre back, en 10 min. udvisning da han pressede overmodigt, blev afdriblet og rev modstanderen i trøjen.  Så var f'erne 10 tilbage. Ind i overtiden opstod en aldeles identisk situation, denne gang var det Emil Lundø der måtte ud, så var der 9 tilbage. På det efterfølgende frispark/indlæg steg en Sædding-spiller med Mike Andersen hængede på sig til vejrs ved fjerneste stople og headede i sidenettet.  Men dommerens fløjte forblev tavs til gæsternes store fortrydelse. I det efterfølgende angreb stak Mads Isaksen af i højresiden. Mike Andersen strøg med fremad på midten. Undervejs blev en modstander "sat ud af spillet." Igen forblev dommerens fløjte tavs. Fremme foran målet modtog han tværpasningen fra Isaksen, tog et køligt træk forbi målmanden og lagde bolden stensikkert ind til slutresultatet 2-0. Da var der der nok nogen der kunne høre ABBA synge i det fjerne: "the winner takes it all..."

Med sejren er F'erne tilbage på en delt 1. plads og kan med 9 points forspring ikke længere misse oprykningsspillet selv om der resterer 3 kampe. Næste kamp spilles næste lørdag kl 17.00 på udebane imod Kolding IF.

Klubbens 2. hold i serie 3 tabte deres kamp lørdag i Madsby med 4-3 til Vinding efter at være bagud med 3-0 ved pausen.