JS vandt hjemme over Nr- Åby

Bjarke Holm Jensen
17. februar 2018 kl. 16:09
Uden at komme i nærheden af niveauet fra forrige weekends kamp vandt JS med 1-0 over Nr.Åby

Klubbens 1. hold i JS-1 spillede lørdag eftermiddag forårets 2. testkamp, denne gang på hjemmebane imod Nr Åby som til daglig frister en tilværelse i midten af Albani-serien.  Man fik i kampens indledning hurtigt en fornemmelse af at man skulle få bekræftet den generelle opfattelse, at JS ligger mindst 1 hak over Fynsserien. Men så nemt skulle de slet ikke gå, for ganske vist var f-erne bedst på bolden. Men på både bemanding og motivation virkede hjemmeholdets midtbane på dagen forkert skruet sammen uden den nødvendige disciplin og løbevillighed med modstanderen på bolden. Og det gav lige netop gæsterne den plads de behøvede for at kunne være med i kampen.

Nr.Åby producerede dog ingen åbne chancer i 1. halvleg, f-erne kun nogle få stykker, men efter 35 minutter burde de rettelig være kommet foran.  Mike Andersen spilles fri i dybden ned i venstre side af feltet hvor en fremstormende målmand bliver afdriblet. Målmanden kommer i situationen skævt ned og forvrider sit knæ og bliver liggende ude i banen mens Mike spiller bolden skråt tilbage hvor en medspiller får frit spark mod mål da dommeren blæser spillet af med henvisning til at målmanden er ukampdygtig. Et synspunkt som bliver behørigt råbt ud til alle de måbende fremmødte. Det var nok meget godt der ikke var en dommerbedømmer i blandt dem.

F'erne skiftede på 4 pladser i pausen. Med dette blev det -lidt- bedre med energien. Til gengæld blev antallet af forkerte beslutninger og unødvendige boldtab større og dermed forblev kampbilledet det samme med hjemmeholdet på bolden men med kun få gennemspillede angreb mod et stadig mere træt Nr Åby hold. Det sidste kvarter kom chancerne dog og med 10 minutter igen brød en godt spillende Emil Rasmussen igennem i venstresiden og lagde bolden kompetent ind over til en blank Martin Mains ved bageste stolpe som helt umarkeret headede på stolpen og returen sparkede Emil Andresen forbi mål.  2 mintter senere tog samme Emil Rasmussen så sagen i egen hånd og sparkede flot bolden i mål fra distancen til slutresultatet 1-0.

Også 2.holdet skal i kamp i weekenden imod Erritsø. Kampen har været udsat for flere ændringer, men nu skulle det være ganske vist at der bliver for-premiere i serie 3 på et af de kommende lokalopgør i morgen kl 13.00 i Madsby.