JS vandt over Esbjerg fB i Madsby

Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen
18. maj 2019 kl. 20:35
Klubbens JS hold fik lørdag eftermiddag en sikker 4-1 sejr over Esbjerg fB efter 2-1 ved pausen

Klubbens JS hold har efter en flot indledning på foråret mistet terræn de seneste 2 spillerunder med tab og uafgjort og med dette formentlig tabt 1. pladsen og den direkte oprykning til DS af syne. Dagens kamp imod Esbjerg fB skulle derfor vindes hvis man ikke også skulle se sig overhalet på 2. pladsen.

Det skulle vise sig at blive en kamp med en ganske jævnbyrdig slagudveksling på banens midte i 60 minutter. Men samtidig tegnede sig et billede af at f'erne havde ganske let ved at spille sig ned i modstanderens bagrum. Det gav kampens 1. store tilbud efter 10 minutter da Mads Isaksen med en tværbold spillede Esben Wind som fra kanten af feltet ramte indersiden af stolpen hvorfra bolde lige akkurat ikke ville krybe over stregen.

Det blev dog en stakket frist for efter 25 minutter kunne Jonas Møller stikke bolden dybt i venstre side hvorfra Mads Isaksen first timede den ind foran hvor Esben Wind denne gang satte bolden sikkert ind fra tæt hold til 1-0 føring. I det 40' minut brød Martin Meins igennem, denne gang på højre siden hvorfra Fuat Hansen sikkert satte et cut-back ind til 2-0 føring.  Desværre glemte f'erne lige at få hænderne ned igen og det udnyttede Esbjerg til at redurere ganske smertefrit på det næstfølgende angreb til 2-1 som blev halvlegs stillingen.

F'erne startede 2. halvleg ukoncentreret og det gav 2 åbne chancer til Esbjerg hvor Jonas Ankerstjerne dog tog sig af begge i overbevisende stil. Derefter fandt hjemmeholdet sig selv igen og efter flere store tilbud blev det 3-1 i det 60' minut da Martin Meins på ny var i gennembrud på højresiden og lagde bolden ind i fødderne på Mads Isaksen.

I fortsættelsen krakelerede Esbjergs centrale midtbane og f'erne burde i de følgende minutter have øget føringen flere gange. I stedet blev det 2 gule kort, først til Esbjerg og 3 min efter til f'erne som prægede spillet som blev mere rodet uden at sejren på noget tidspunkt kom i fare.

På kampens sidste aktion fik Esben Wind sat et eftertrykkelig punktum med en flot 4-1 scoring og f'erne kunne gå fra banen med en sikker og fortjent sejr og de får samtidig lov at beholde 2. pladsen.  Næste kamp spilles kommende lørdag i Lyseng kl 12.45.