JS vandt over FC Horsens

image Fuat Hansen kæmpede kampen igennem med at holde sammen på holdets spil i rodet kamp
Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen
13. oktober 2018 kl. 17:26
Klubbens JS hold formåede igen at vende truende nederlag til sejr da FC Horsens blev besejret 5-3 efter 2-1 føring ved pausen

Klubbens JS hold kunne trække sig sejrrigt ud af lørdagens hjemmekamp imod FC Horsens.  Kampen blev mere spændende end velspillet mod et gæstende hold som ikke havde meget at byde på og f'erne kan takke sig selv for at de skulle så meget igennem inden sejren var i hus.

Alt startede ellers planmæssig med spilovertag og flere nærgående forsøg i kampens indledning og det var således efter bogen at Emil Andresen efter 24 min. kunne sparke bolden ind fra kanten af feltet.  Blot 5 min. senere blev det også 2-0 ved Mads Isaksen på straffespark. Alt så således fint ud, lige bortset fra attituden, for pludselig forsvandt viljen til at løbe begge veje og det gav mere plads til kontraspillet for Horsens holdet.  Et håndgemæng i det 36' min. i f'ernes felt gav både gult og straffespark og den medfølgende reducering blev livlinen som Horsensholdet greb. Spilmæssig var forskellen på de 2 hold dog så stor at undertallet knapt kunne ses på spillet. Mærkes kunne det tkil gengæld i 2. halvleg da hjemmeholdets målmand Jonas Ankerstjerne sparkede en ufarlig bold direkte ud til en modstander i det 56' minut. I et desperat forsøg på at rette skaden op fik han sparket den angribende spiller ned samtidig med bolden trillede i mål til 2-2. Forseelesen gav nyt gult kort og markspiller på mål og efter blot 2 minutter udnyttede gæsterne uroen til at bringe sig foran 3-2 og dermed vende kampen totalt på hovedet.

Efter udstået udvisning havde f'erne så 25 minutter til at vende kampen og det udviklede sig hurtigt til et massivt pres hvor Emil Andresen nåede af brage en afslutning på undersiden af overliggeren inden Fuat Hansen i det 73' min med venstrebenet curlede bolden ind i krydset.

Derefter blev det næsten en underdrivelse at sige at f'erne kørte powerplay i feltet for i momenter var der tale om shortpassing på kanten af det lille felt før det 2 min. før fuld tid lykkedes Mike Andersen at sætte den kolde højre på bolden på kanten af målfeltet til den forløsende 4-3 scoring.

I overtiden fik Mads Isaksen lov at lukke til 5-3 på pasning fra Mike Andersen.

I en rodet affære som trods alt sluttede med 3 nhye points på kontoen var der også lyspunkter. I forrige kamp måtte Emil Deleuran tåle en "forebyggende udskiftning" fra sin træner som han bestemt ikke var tilfreds med. I dagens kamp kvitterede han så med en flot og disciplineret indsats som højre back.

JS spiller næste gang førstkommende lørdag kl 14.00 i Bramming.