Menu

Madsby Pige Cup afviklet i flot sommervejr

image Madsby Pige Cup anno 2018
Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen
04. juni 2018 kl. 22:31
Årets udgave af Madsby Pige Cup blev afviklet i den forløbne weekend.

Klubben afviklede i den forløbne weekend den 23. udgave af Madsby Pige Cup.  Det foregik i flot sommervejr hele weekenden.  Årets udgave blev måske det mest strømlinede til dato. Både når det gælder den sportslige afvikling og logistikken bag arrangementet var der ingen nævneværdige problemer som fik lov at forstyrre den gode oplevelse for de mange tilrejsende gæster. Der er de seneste år gjort store bestræbelser på at styrke organisationen bag stævnet med opdeling i flere ansvarsområder og formodentlig er det dette som nu bærer frugt.  For det u-trænede øje var det mest bemærkelsesværdige nok at da den sidste finale var afviklet, da var oprydningen omkring klubhus og baner allerede tæt på færdiggjort. 

Desværre satte den langvarige tørke og deraf følgende stenhårde baner sine spor ifa. 4-5 håndledsbrud.  Ellers blev fokusområderne allergi, hovedpine-piller. Og ikke mindst at sørge for at spillerne fik tilstrækkelig at drikke i varmen. 

Stævnet har et max tal på omkring 160 hold under sin nuværende form og rammer og idealtallet omkring de 150 hold. Med 148 deltagende hold i årets udgave er man således ganske tæt på det optimale.

Rigtig mange har været i sving både før og under stævnet og klubben ønsker at sende en stor tak til alle for indsatsen med et håb om at I alle er klar igen i 2019.