image 18 årige Emil Rasmussen var en af sit holds bedste i Sædding
Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen / referent: Niller
24. august 2017 kl. 21:08
Med en 3-0 sejr i Sædding strøg JS til tops i rækken

F'ernes jyllandsseriehold vandt aftenens udekamp i Sædding med 3-0 efter 0-0 ved pausen og stryger dermed til tops i rækken før weekendens kampe.  Hjemmeholdet startede ellers som lyn og torden med 2 helt åbne chancer de første minutter, men derefter var f'erne ikke sene til at melde sig ind i festen med store chancer til Emil Lundø og Nikolai Frandsen,men skarpheden manglede i begge ender. Midt i halvlegen formåede f'erne for 1. gang i efteråret at etablere et konstant overtag på sin modstander og en periode stod der f'erne på det hele dog uden man formåede at udnytte overtaget. Hen imod pausen sneg pasningsfejlene sig igen ind og der blev igen åbne chancer i begge ender, men det forblev 0-0 til pausen.

F'erne kom skidt igang med 2. halvleg med flere muligheder til hjemmeholdet men det bliver alligevel f'erne der kommer først på måltavlen stik imod spil og chancer i det 64. minut ved Emil Rasmussen. Det bliver til gengæld startskuddet til at f'erne igen melder sig ind i kampen med flere store muligheder inden Fuat Hansen i det 88. minut lukker kampen til 2-0 efter oplæg fra Mads Isaksen.  Samme Fuat Hansen når endda at blive dobbelt målscorer i overtiden til slutresultatet 3-0

Med sejren kan spillerne se frem tll en velfortjent spillefri weekend som de passende kan nyde med sommerens sidste solstråler og Madsby Rock på lørdag.

JS spiller næste gang i Madsby lørdag d. 2. september kl 13.30 imod Kolding IF.