image 4 scoringer gav forløsning for f'ernes JS hold imod FC Horsens
Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen
25. august 2018 kl. 20:06
Klubbens JS hold vandt lørdagens udekamp imod FC Horsens med 4-1

Efter 2 ærgerlige hjemmebane nederlag fik JS holdet tilsyneladende fundet sig selv i lørdagens kamp imod FC Horsens.  Samtidig blev kampen en demonstration af at de løsninger en træner af og til skal hive op ad hatten ikke nødvendigvis ligger lige til højrebenet. Løsningen på den svigtende kamp -og målform blev således fundet, med indsættelse af en spiller som med sikkerhed var ude af form i skikkelse af Fuat Hansen, som nærmest bogstavelig blev "fløjet ind" direkte fra 3 ugers badeferie i syden og ind i f'ernes startopstilling. Effekten var slående. Fuat truede i vanlig stil ethvert mellemrum centralt i banen og tvang modstanderne til at flytte på sig. Det gav plads til medspillerne som derved også løftede deres præstation. 70 minutter holdt han til inden en lurende krampe kaldte på udskiftning, men det var fuldt tilstrækkeligt.

F'erne var spilstyrende fra første færd og bragte sig foran allerede efter 2 minutter på en dyb stikning i højre side af feltet fra August Olesen som Emil Andresen satte sikkert ind bag målmanden. Hjemmeholdet som før kampen lå på 2. pladsen er kendt for at leve på omstillinger og standarder. Og man fik syn for sagn allerede 3 minutter senere da de slog kontra med en dyb stikning mod højre hjørneflag, en flad stikning på tværs og bolden blev banket op under overliggeren til 1-1. Så kan det nok være der blev arbejdet, råbt og justeret fra f'ernes bænk. Og det skulle vise sig at blive hjemmeholdets eneste åbne scorings chance i hele kampen.

F'erne beholdt grebet om spillet og efter flere nærgående forsøg bragte de sig foran 2-1 på en ren perle hvor Tachrit Nagulrum stikker en bold i dybden i høre side af feltet til Emil Andresen som first-timer på tværs til Fuat Hansen som kan curle bolden i mål. Stillingen holdt til pausen og billedet fortsatte i samme spor i 2. halvleg, desværre stadig med alt for lidt udbytte på scoringstavlen. Man havde vel næsten indstillet sig på at den skulle slæbes hele vejen hjem på 2-1 da indskiftede Martin Mains i det 70. minut resolut sparkede en returbold ind fra kanten af feltet til 3-1.  Derefter havde FC Horsens nok sin bedste periode med flere nærgående forsøg som dog dygtigt blev afværget og i stedet blev det 4-1 i det 87. minut på Emil Andresens 2. mål. Samme Andresen blev i minuttet efter frataget chancen for et hattrick da han fik en friløber, men linjevogteren fejltolkede hans 1. berøring ind i banen som en aflevering og fik hævet flaget for hurtigt. Dermed forblev det ved en fortjent 4-1 sejr som ikke var et mål for stor.  Med sejren sniger f'erne sig lige akkurat ind i top-4. En pladsering som de meget gerne må forsvare kommende lørdag når de på hjemmebane møder Bramming. Kampstart kl 13.30.

PS: der er lagt nye billeder op på facebook fff billeder