Menu

På mandag bliver det forår..!!

Bjarke Holm Jensen
29. marts 2018 kl. 20:04
JS truppen trænede i Madsby torsdag eftermiddag, i blæst og sne. Men på mandag starter foråret

Klubbens JS hold har resultatmæssigt haft en god opstart og gået gennem testkampene uden nederlag til trods for at man bl.a har spillet imod 4 DS hold undervejs. Truppen trænede torsdag og har lørdag den sidste afpudsning inden turneringsstart på mandag 2. påskedag på klubbens kunstgræsbane i Madsby imod VB.

Holdet havde et godt efterår og har med dette kvalificeret sig til forårets opryknings-spil til danmarksserien. puljen består af 8 hold. De 2 bedste rykker op, nr 3 får en ekstra play-off chance.  Som det nok er de fleste bekendt, her har klubben stået før. For 2 år siden stod vi samme sted hvor vi med en flot 2. plads rykkede direkte op i DS sammen med Esbjerg fB.  Efter et anstændigt efterår i DS udviklede eventyret i DS sig i foråret til et sandt mareridt. Mens man således kunne se de øvrige hold udvikle sig fra uge til uge, måtte man selv have som succes-kriterie at kunne stille et hold hver gang. 

Blot 9 måneder efter nedrykningen er det naturligt at spørge sig om det er nogen god ide at stile imod oprykning igen. Og-jo det letteste ville selvfølgelig være om de første runder ville give et billede af 3 andre sikre opryknings kandidater. Så var dilemmaet jo ude af verden. 

Men sådan fungerer fodboldverdenen bare ikke. Når først bolden ruller på mandag, så håber alle med blåt blod i årerne på hjemmesejr. Og står vi til juni med en ny oprykning, så springer champagnepropperne med garanti endnu engang. 

Dermed peger pilen på trænerteamet. De kan godt nok ikke sætte betingelser overfor spillerne , at de skal love troskab et år frem i tid for at komme på hold. Men de har en 3-dages trænings uge og 14 turneringskampe foran sig hvor spilerne har alle chancer for at lade støvlerne tale. Så er det op til trænerne at bruge de spillere som giver det rette perspektiv. 

Problemet er ikke nødvendigvis at rykke op for derefter at erkende at man taber de fleste kampe, derfor ligger der stadig masser af udvikling i 35 DS kampe og nogen skal jo ligge i den nedre ende af tabellen.  Problemet er hvis man gør sig afhængig af spillere som ikke kan tåle at "være i det" 

Beskeden fra klub til trænere og spillere er derfor eentydig: Giv den gas, vi tager gerne en tur op i DS en gang mere. Blot det sker under de rigtige forudsætninger.  

Med dette ønskes alle en god kamp i Madsby på mandag kl 13.30.  Husk desuden at serie 3 lige efter kl 15.30 spiller hovedkamp imod Vester Nebel. 

Luk