Sejr til serie 5

image Claus "morfar" Erdmann fejrede sin nye titel som spillende trænermed en smal sejr over Hover (arkivfoto)
Claus Erdmann
11. oktober 2020 kl. 06:50
Klubbens 3. hold vandt fredag aften 1-0 i Madsby over Hover

Efter en solid holdindsats vandt klubbens serie 5 hold fredag aften 1-0 på hjemmebane. Det startede ellers lidt usikkert med, at de blå gav Hover 2-3 unødvendige muligheder for at stikke afsted i dybden, men hver gang lukkede keeper Niels Mogensen solidt af for udeholdets angriber. Langsomt, men sikkert, åd drengene fra Madsby sig ind i kampen og fik justeret forsvarspillet. Et af oplæggets punkter var, at vi skulle holde bedre fat i bolden og de blå fik da også sat nogle gode perioder med boldbesiddelse og genpres sammen uden det dog gav de helt store chancer i resten af halvlegen. Holdene gik derfor til pause med stillingen 0-0.

Anden halvleg startede de blå også lidt ukoncentreret, men det tog dog kun nogle få minutter før de ny-indskiftede spillere havde fundet deres pladser. Det lykkedes herefter at få spillet flyttet lidt tættere på Hovers mål og med lidt mere kvalitet på den næstsidste aflevering kunne holdet også have spillet chancerne lidt større. Mest tydeligt illustreret ved, at Ronni nok skylder en assist efter småspil i feltet, hvor en lille aflevering til venstre skulle have givet en 100% chance.

Ikke desto mindre kom de blå på tavlen, da Henrik Rasmussen scorede for anden weekend i træk. Denne gang på et frispark fra 25m, der blev rettet af i muren og snød udeholdets keeper. Derfra handlede det om at krige kampen hjem og alle ydede en kæmpe indsats for at få sejren i hus. Hover fik de sidste minutter sat et forventeligt pres ind, men ikke noget de blå ikke kunne modstå. Igen i dag viste holdet også, at det er i god fysisk forfatning og at træningsindsatsen betaler sig – så hold fast i det!

I 3. halvleg satte de blå sig tungt på spillet. Ronni Østergaard var endelig blevet varm efter at have starten kampen på bænken og han var til at høre overalt i Madsby. De blå vandt halvlegen sikkert 1-0 på en kasse af sidste uges debutant, Christian Engsig…..

Holdets næste kamp er først søndag den 25/10, hvor man ude møder Vonsild. Indtil da trænes fortsat 18.30 både tirsdag og torsdag.

Stor tak for opbakningen på sidelinjen trods vejret og tak til Monster Mike for at styre flag og udskiftninger!