image Isaksen har stadig mål i støvlerne
PL
13. august 2021 kl. 10:15
1 point til JS og storsejr til S5

I ugens løb var klubbens to seniorhold i ilden, og det blev til to absolut godkendte præstationer. I tirsdags spillede JS 1-1 på en svær udebane i Esbjerg, mens s5 torsdag lagde fra land med en storsejr på 7-1 over Ammitsbøl/Egtved.

JS havde leveret tre store sejre i testkampene i sommerferien, så det var et hold med selvtilliden i orden, der drog til Esbjerg for at spille første turneringskamp. På forhånd havde vi en formodning om, at EFB ville være et godt hold, hvilket viste sig at holde stik. Det er heller ikke uden grund, at de har som mål at spille sig i DS inden for den nærmeste fremtid. På sidelinjen har de den tidligere EFB, VB og FC Fredericia spiller, Søren Pallesen, samt klubikonet, den tidligere superligatræner, Lars Lungi Sørensen.

På forhånd ville vi nok have været tilfredse med 1 point, men efter kampen var der udelukkende skuffelse i F'ernes omklædningsrum. Vi havde de fleste og de største chancer, så vi burde have lavet flere mål end det, som Mads Isaksen satte ind efter 11min. Esbjerg udlignede efter 66min og i resten af kampen kunne begge hold med lidt større skarphed have taget de 3 point.
 Esben Wind blev kåret som kampens spiller.

JS spiller lørdag d.14.august kl.13.30 hjemme i Madsby mod Egen UI
Pølsevognen er åben!
_____________________________________________________________
Et stærkt og forstærket serie 5 hold lagde fra land med en 7-1 sejr, hvor der særligt i 2.halvleg var niveauforskel på de to hold. Det var ellers gæsterne, som startede bedst og hurtigt bragte sig foran 0-1. Topscorer Nikolai ville det dog anderledes, og med to scoringer sørgede han for en pauseføring til de blå.

Det var tydeligt, at der var mange nye spillere hos de blå, og det gjorde det svært at få spillet til at flyde. Ofte blev der brugt for mange berøringer, og vi lå for langt fra hinanden i vores presspil. Heldigvis blev det bedre som kampen skred frem, hvilket også gav de blå et solidt overtag med mange bolderobringer og efterfølgende hurtige kombinationer frem ad banen.

Leslie viste angriberinstinktet frem, da han fulgte flot op på en afslutning, og gjorde det til 3-1 kort inde i 2.halvleg. Skau fik leveret et hattrick bla. på et flot spark med venstre op i krydset, og et yderst flot lob over en fremadstormende keeper. Marco orkede ikke at drible længere, så i stedet trykkede han af uden for feltet, hvilket efterlod en prisgivet keeper med en uimodtagelig bold klos op af stolpen.

Indsatsen var god fra alle mand, og vi håber, at vi kan få spillet til at flyde endnu mere næste gang. Rasmus Raffnsøe havde en rigtig god debut med lækre assist, et flot overblik og overraskende god kondition ;-)
Holdet roste efter kampen (den i dagens anledning meget stille, løbevillige og energiske) Kidholm, der var virkelig skarp i 2.halvleg.