Menu

Serie 3 sejr i Seest

image Pħilip Duer blev "man of the march" med 1 scoring og 1 assist imod Seest (arkivfoto)
Bjarke Holm Jensen
29. september 2018 kl. 18:09
Klubbens 2. hold fik overraskende men fortjent 2-0 sejr med hjem fra Seest

Det burde måske ikke være kommet som den store overraskelse. For de 2 holds 1. møde i Madsby var også en spillemæssig jævnbyrdig affære indtil filmen knækkede for f'erne og endte med et stort nederlag.  Dagens kamp i Seest startede også ganske jævnbyrdigt, men det var f'erne som med vinden i ryggen skabte de største chancer og det var derfor fortjent at Philip Duer midt i halvlegen kunne bringe sit hold foran 1-0 på en afslutning fra kanten af feltet hvor bolden gik ind via roden på fjerneste opstander. 

Stillingen holdt til pausen og spillet ændrede ikke karakter ind i 2. halvleg som var chancefattig, men de chancer der var tilfaldt f'erne som med en halv-gammel Ulrik Hansen som ejer af midterforsvaret havde styr på kampen. Det lignede så småt en kamp som skulle kriges hjem indtil Philip Duer med 1 kvarter igen glider elegant igennem på venstre kanten , dribler ind langs baglinjen hvor fra han fra kort hold spiller bagud til U19 spilleren Jonathan Outzen som banker bolden ind til 2-0. 

Alle ventede på en reaktion fra rækkens tophold. At den andrig rigtig kom skal til dels tilskrives en disciplineret holdindsats hvor især indskiftede Oliver Arum leverede flot på den centrale midtbane. 

Med sejren sniger f'erne sig lige over stregen.  Næste kamp spilles kommende lørdag kl 15.30 i Madsby hvor rækkens nye tophold fra Erritsø kommer på besøg.