Serie 3 sejr over Erritsø

image Oliver Outzen scorede 1 mål og blev snydt for yderligere mindst 1 scoring
Bjarke Holm Jensen
06. oktober 2018 kl. 18:17
Klubbens 2. hold vandt lørdag eftermiddag intens lokalderby imod Erritsø med 2-1

Der var spænding til sidste fløjt da F'ernes 2. hold i serie 3 lørdag eftermiddag havde besøg af rækkens øjeblikkelige tophold fra Erritsø. Erritsø var i kampens indledning mest på bolden og forsøgte at spille bolden rundt uden at blive målfarlige, mens F'erne viste sig klart skarpere med et mere direkte anlagt spil og efter flere nærgående forsøg kunne Oliver Outzen bringe f'erne foran 1-0 på en dyb stikning. Blot få minutter senere opstod en næsten identisk situation, men denne gang blev angrebet fejlagtig blæst af for off-side.

Erritsø blev gennem halvlegen mere nærgående uden de åbne chancer og istedet blev det f'erne der øgede til 2-0 efter 35 min da et hårdt og fladt indlæg fra venstre siden blev clearet af en Erritsø-spiller ind i eget mål.  Erritsø fik dog reduceret 2 min før pause da et hjørnespark blev headet i mål ved fjerneste stolpe. F'ernes opdækning svigtede fælt ved den anledning.

I starten af 2. halvleg havde hjemmeholdet sin bedste periode med overtag i spillet og effektivt genpres på modstanderens banehalvdel hvor Oliver Outzen var en evig trussel. Og han nåede da også igen at komme i fokus da han igen kom alene igennem med Erritsø målmanden med blev dømt off-side. Det lignede en kompensation for et overset frispark i sekunderne op til frispilningen.

F'ernes spilovertag fik et alvorligt skud for boven med en 10 min. udvisning midt i halvlegen. Det blev starten på et Erritsø pres kampen ud. F'erne holdt stand og blev fuldtallige igen og Erritsø formåede stadig ikke at skabe åbne scoringschancer, men hjemmeholdet havde ikke længere kræfter til at skabe noget den modsatte vej og sluttede de sidste 10 minutter af med at stå i eget felt og parere. Men missionen lykkedes og en flok segnefærdige spillere kunne slippe jublen løs. Med sejren holder f'erne sig på den rigtige side af nedryknings-stregen i det der tegner til at blive et ganske intenst nedrykningsdrama.

Holdet spiller næste kamp næste søndag kl 13.00 i Vamdrup.