Serie 3 vandt og får kvalik om overlevelse

Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen
22. juni 2019 kl. 16:23
F'ernes 2. hold endte med en komfortabel 5-2 sejr efter at være bagud 0-2 ved pausen

F'ernes 2. hold i serie 3 har haft det svært og ligget til nedrykning det meste af foråret. Men en kombination af afbud til JS og et bevidst valg på at satse på holdets overlevelse gav f'erne mulighed for lovligt at mønstre ikke mindre end 9 spillere med JS på CV'et til dagens kamp imod Smidstrup.

Det gæstende hold havde dog ikke til sinds at lægge sig frivilligt og de stod disciplineret i bagkæden. Trods massivt spil-overtag evnede f'erne ikke for alvor at løse dette og i stedet var det Smidstrup som efter den halve time havde scoret 2 gange på kontrastød og bragt sig foran 2-0.

Ydmygelsen lurede ved pausen, men kræfterne ebbede trods alt ud hos et ellers godt og disciplineret Smidstrup hold og midt i halvlegen kunne Fuat Hansen vende kampen på hovedet med 3 scoringer. Han fandt det ømme punkt hos en ellers stærkt spillende målmand da han 3 gange på 10 min. pladserede bolden fladt  ved stolpen.

Dette formåede Smidstrup aldrig at svare igen på og med yderligere scoring ved Emil Deleuran og Mathias Thybo endte det med en sikker 5-2 sejr til hjemmeholdet.  F'erne havde med sejren en spinkel chance for at klare frisag men da Trelde fik 3-3 i Vester Nebel skal f'erne i den kommende uge spille kvalik. om forbliven mod en 2-er fra serie 4.