Menu

Serie 4 spillede 1-1 i Taulov

image Taulov-Skærbæk krigede for enhver bold og tjente et point på det
Bjarke Holm Jensen
11. oktober 2020 kl. 17:47
Trods massiv overvægt i spillet formåede 2 holdet ikke at vinde imod Taulov-Skærbæk

Det lå nok lidt i luften. For en uge siden vandt klubbens 2. hold topbraget imod KIF og satte sig på 1. pladsen. Søndag eftermiddag var tiden at tilbageerobre pladsen efter lørdagens kampe. 

På den anden banehalvdel stod hjemmeholdet Taulov-Skærbæk som kæmper en anden kamp i betænkelig nærhed af nedryknings stregen. I kampens indledning fik f'erne hurtigt et massivt spilovertag med uden at tilspille sig de store chancer. Tættest på i 1. halvleg var en afslutning på oversiden af overliggeren. Taulov stillede sig dybt og disciplineret, men ikke dybere end der stadig var et fint bagrum som f'erne kunne angribe, men uheldigvis blev de første bolde i dybden slået håbløst langt og det spredte pludselig en usikkerhed om det måske var dumt at spille dybt. Men prisen blev at Hjemmeholdet blot kunne blive stående og vente på en opspilsfejl at slå kontra på.  Og dem blev der efterhånden lidt for mange af og efter flere nærgående hjørnespark til Taulov gik det galt 5 min før pause hvor hjemmeholdet bragte sig foran 1-0. 

Fra 2. halvlegs start fik f'erne lidt bedre til at komme bagom Taulovs forsvar men der måtte et straffespark til efter 10 min begået på Jonathan Outzen og sikkert omsat af Steffan Haugaard. Noget orgie af åbne målchancer blev det dog aldrig til og Taulov forsvarede sig heroisk og med både dygtighed og det fornødne held ind imellem.  Mod kampens slutning fik Taulov påny et par kontraer sat sammen, men var simpelthen for trætte til at blive rigtig farlige. 

Med et ene point sniger f'erne sig lige akkurat ind på 1. pladsen igen med samme pointtal som Kolding Boldklub.  F'erne spiller næste kamp på udebane mod Vejle Kam. kommende lørdag kl 13.00

-og så lige en service meddelelse vedr. udeblivelse/afbud til kamp, nedenstående er udpluk fra DBUjylands turneringsbestemmelser. Som det fremgår får KB's afbud ingen betydning for FfF da man i forvejen er bedre indbyrdes: 

 

11:11 OG 8:8 HERRER OG DRENGE

POINTSTILLING

I stillinger rangeres de gennemførende hold i en pulje efter faldende antal point.
Har to eller flere hold i puljen opnået samme antal point rangeres holdene i prioriteret rækkefølge.
Ved prioritering forstås, at når hold er indplaceret ud fra et af de nævnte punkter, går man kun videre til næste punkt med de hold, der herefter er tilbage; og man går aldrig tilbage i rækkefølgen af punkter.

I turneringsrækker med lige antal turneringsdele (holdene mødes indbyrdes to eller fire gange) er prioriteringen
1) færrest udeblivelser
2) flest kamppoint i indbyrdes kampe
3) bedste målforskel i indbyrdes kampe
4) flest scorede mål i indbyrdes kampe
5) flest scorede mål på udebane i indbyrdes kampe
6) bedste målforskel i samtlige kampe
7) flest scorede mål i samtlige kampe
8) flest scorede mål på udebane i samtlige kampe
9) flest vundne kampe.

 

 

 

Luk