Serie 5 spillede 2-2 imod Trelde

Bjarke Holm Jensen
12. maj 2018 kl. 21:15
3. holdet spillede 2-2 imod rækkens tophold fra Trelde efter 2-0 føring ved pausen

Der var lørdag formiddag besøg af Treldes serie 5 hold i Madsby. Et hold som primært består af pensionerede serie 3, 2, 1 og JS spillere. De skulle som suverænt tophold op imod f'ernes 3. hold som aktuelt er i en bedre forfatning end længe set. F'erne måtte dog stille op uden holdets topscorer Mads Rodriques som måtte holde sygesengen. Man kunne i stedet bruge dagen til at vise at holdet trods alt består også uden.

Der var på lægterne bred enighed om at kampen foregik på et niveau som mange serie 3 og 4 kampe ikke kommer op på. F'erne var tydelig tændte fra kampstart og styrede begivenhederne fra start uden for alvor at blive farlige og Trelde lurede hele tiden på kontraer.

Men da den halve time var rundet kom kampens absolutte højdepunkt da Claus Erdmann i venstresiden nogle meter udenfor feltets yderste hjørne fik et kort tilbagespil fra Thor Aagaard. Han sparkede 1. gang og bolden gik som et projektil imod mål. Det ville være en underdrivelse blot at sige at den gik ind i det fjerneste kryds. Treldes kompetente målmand stod godt placeret og han blev bare længere og længere, men var chanceløs da bolden via både stolpe og overligger gik i mål til 1-0 føring.

Mod halvlegens slutning begyndte gæsterne at bide fra sig, men alligevel nåede f'erne at score til 2-0 ved Michael Pedersen lige før pausen.

En hurtig reducering i 2. halvleg gav bange anelser og udligningen faldt da også hurtigt derefter, men selv om f'erne fik sværere ved at vinde mand mod mand duellerne blev de på intet tidspunkt presset i bund og havde halvlegen igennem flere muligheder for at score yderligere.

Men det blev Trelde som fik den ultimative chance i de døende sekunder og kun en fantomredning af unge Julius Sørensen reddede det ene point i land og dermed en fair pointdeling.

Serie 5 spiller igen på hjemmebane førstkommende fredag.