Tenniscifre da JS atter sejrede i Madsby

image Mads Isaksen
T
04. september 2021 kl. 23:27
Solen skinnede over Madsby Enge denne lørdag eftermiddag, da klubbens flagskib skulle forsøge at fortsætte stimen som ubesejret i dagens kamp mod gæsterne fra Aabenraa BK.

Der havde været flere spørgsmålstegn i truppen frem mod dagens kamp. Ugen har således budt på skader, sygdom og selv en nærkamp med en hveps var tæt på at koste et afbud. Det var Marcus Bang der havde været så uheldig at komme i "infight", men et voldsomt hævet øje havde heldigvis fortaget sig så meget, at han trods alt kunne se igen og var dermed klar til kamp på sin vante back plads. Helt klar endnu var dog hverken Outzen eller Haue - de var til gengæld på lægterne til at bakke gutterne op.
Kampen blev fra start en intens affære med et fysisk aftryk, hvor der blev givet og taget. Fra begge sider var der vilje og energi, hvilket resulterede i en jævnbyrdig start på opgøret. Efter knap 20 minutter bliver Aabenraa ramt af et gult kort og den efterfølgende periode udnyttede de blå til at bringe sig i front og presse ekstra på. Det blev dog til en spand kold vandt i hovedet kort før halvleg, da et hårdt skud fra distancen resulterede i en udligning og således blev det 1-1 ved pausen. En nogenlunde jævn første halvleg, men trods alt med overtag til hjemmeholdet. Indstillingen var i orden og derfor var fornemmelsen blandt de fleste fremmødte også god forud for de sidste 45 min. En fornemmelse som skulle vise sig at holde stik! Knap var 2. halvleg skudt i gang før FfF tilspillede sig en stor mulighed, som dog blev misbrugt. Det samme var tilfældet et par minutter efter, men man havde følelsen af, at det trak op til en scoring. Forløsningen faldt i det 57. minut hvor Isak efter lidt tilløb endelig fik sparkedet læderet i kassen efter fremragende forarbejde af Lucas. Herefter gik det stærkt og både chancer og mål kom på stribe. Publikum blev vældigt underholdt i en 2. halvleg, hvor det ene angreb efter det andet bølgede ned mod modstanderens mål og det lignede, at luften efterhånden rendte ud af ballonen hos Aabenraa. Foruden den bagende sol fik man hele 5 mål at varme sig på fra de blå i de sidste 45 min. Det endte således med tenniscifre og en sikker 6-1 sejr til Madsby drengene denne eftermiddag. Efter opgøret blev Marcus Bang kåret til kampens spiller af holdkammeraterne. Om der var sympati stemmer efter hans hvepse-opgør skal være usagt, men han leverede som altid en stærk indsats på venstrebacken!
Rundens øvrige resultater formede sig sådan, at der den kommende weekend spilles vaskeægte topopgør, hvor rækkens nr. 2 fra Horsens Freja gæster Madsby Enge. Sæt allerede nu X i kalenderen lørdag 11/9 kl. 13.30 og bak holdet op i kampen for at forblive ubesejret.

Højdepunkter fra dagens kamp:

19. min: gult kort til AABK

22. min: 1-0! Fremragende førstegangs stikning i dybden til Ebbe. Den efterfølgende tværbold bliver blokeret ved forreste stolpe, men ryger lige hen til Fuat, der med en flad inderside sikkert bringer de blå på 1-0.

24. min: Marco får bolden centralt på modstanderens halvdel og sætter fart på mod venstre. Fra kanten af feltet trykker han af, men keeperen klarer til hjørne.

27. min: Madsby drengene sidder på det og presser på. En snæver offside gør at en friløber forpasses. Øjeblikket efter driver Ebbe bolden stærkt frem i højre side og finder Isak midt for på kanten af feltet. Keeperen når dog langt ud af målet og klarer afslutningen.

38. min: Frispark AABK i højre side. Indlægget får lov at passere mellem forsvarslinjen og Simon, men også hele vejen ud over baglinjen.

40. min: 1-1! Bolden lander pludselig for fødderne af en modstander, der resolut trykker af et stykke fra feltet. Et tørt hug uden for Simons rækkevidde og udligning.

44. min: gult kort AABK

Pausestilling 1-1

46. min: Kæmpe chance til FfF. Isak fanger bolden ved baglinjen og finder med en skrå aflevering en fri Lucas tæt foran mål. Afslutningen bliver dog blokeret.

47. min: Fejlaflevering fra egen forsvarszone giver en omstilling til gæsterne, men den potentielle chance løber ud i sandet.

48. min: Brøgger med en god bold over forsvaret til Isak der for givet bolden for meget fart i pasningen på tværs til en ellers fri Lucas.

51. min: gult kort til Brøgger.

57. min: 2-1! Jones bliver smadret ned ved midterlinjen, men dommerens fløjte forbliver tavs. Lillebror Lucas tager hævn ved at snøre 3 modstandere og afslutter sin dribletur med en sukkerbold i dybden til Isak, der ikke svigter denne gang. Han sætter den ind helt ude ved stolpen til stillingen 2-1.

63. min: 3-1! Højt genpres af Brøgger i modstanderens felt gør at bolden ende ved Rune, der konsekvent sparker den ind i det halvtomme mål. Samtidigt gult kort til AABK.

68. min: 4-1! Lækker aflevering i dybden fra Rune til marco, der har frit løb mod mål. Tværaflevering til Isak, der bare skal trille den det sidste stykke ind over stregen.

70. min: Isak vil åbenbart ikke lave hattrick.... En fejlpasning giver kaptajnen mulighed for at trille den i mål igen, men han tager sig for god tid i situationen og målmanden når retur og blokerer. Den afbrænder burde næsten have kostet øl bagefter:-)

73. min: de blå sidder på det hele og der er tilløb til flere FfF chancer. Isak får en ny mulighed for hattrick, da han forsøger at sende bolden i en bue over målmanden. Han rammer den desværre for skævt.

78. min: Meins bliver spillet fri i feltet og får scoret, men desværre offside i situationen.

81. min: Schau får en bold med i dybden og stikker mod mål. Vinklen bliver dog for skarp og afslutningen ryger forbi fjerneste stolpe.

85. min: gult kort til Isak.

86. AABK med skud fra distancen. Denne gang er Simon på plads i målet og når ned til bolden, som pareres til hjørne.

88. min: 5-1! Schau sætter sig godt igennem i højre siden og får drejet bolden fladt ind til Lucas, der i det lille felt vender rundt og sparker læderet ind.

91. min 6-1! Det 2. gule kort til samme AABK spiller og dermed rødt. Samtidig gult til Jones i situationen for brok. Frisparket fra egen halvdel sender Simon Schmidt fremragende direkte henover modstanderens forsvar og i dybden til Schau, der får den med sig i duellen med målmanden - og triller den igen ind i et tom mål til slutstillingen 6-1.