Tue takker af

image Carsten Thuesen har rundet de 38 somre og spillede sidste kamp lørdag i Madsby
Bjarke Holm Jensen
03. november 2018 kl. 17:36

Klubbens 2. hold indfriede deres løfte og sluttede af med en sikker sejr lørdag eftermiddag på hjemmebane i Madsby imod Vester Nebel. Det startede ellers skidt da gæsterne bragte sig foran efter blot 2min. men derefter satte f'erne sig helt og aldeles på spillet og det ene farlige angreb efter det andet rullede frem imod gæsternes mål og da der først gik hul gik det hurtigt og smertefrit og f'erne kunne gå til pausen med en 3-1 føring.

2. halvleg fortsatte i samme spor hvor der i perioder var tale om både powerplay og skydetelt ved gæsternes mål og f'erne var på et tidspunkt foran med 5-1. I slutfasen faldt koncentrationen gevaldigt og det udnyttede Vester Nebel til at reducere 2 gange til slutresultatet 5-3.

Med sejren slutter f'erne på en godkendt 4. plads og sniger sig derved med i den bedste halvdel af tabellen.

JS som for 1 uge siden sikrede pladsen i top 4 valgte at bruge den forløbne uge til at fejre det ved at præstere et miserabelt trænings fremmøde.  Alligevel formåede man lørdag at spille 1-1 i Sønderborg. Men mens en sejr ville have medført en 1. plads og 3 points med over til JS-1 i foråret, så rykker man nu formentlig ned som nummer 4 og dermed 0 point med over når turneringen startes op igen til næste forår.