image Trods svære baneforhold, Mads Isaksen leverede igen en god kamp.
Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen
07. oktober 2017 kl. 17:17
JS spillede 1-1 i Torsted efter at være bagud 0-1 ved pausen

JS træner Brian Kastling var efter sidste fløjt åbenlyst ærgerlig over ikke ar have vundet kampen.  Forståeligt efter udligningen hvor  f'erne det sidste kvarter i momenter havde kørt powerplay imod hjemmeholdets mål. Men trods det massive overtag i slutfasen blev det til for få færdigspillede chancer og Hatting-Torsted var gennem hele kampen en evig trussel på deres omstillinger.

Kampen startede spillemæssigt jævnbyrdigt men dog med f'erne med mest organiseret spil. Efter et par nærgående forsøg i begge ender var det hjemmeholdet som kom først på tavlen efter 23 minutter på en af deres farlige kontraer.

I 2. halvleg gik f'erne over til at spille med både indskiftede Frederik Skadholm og Mads Isaksen i front. Det gav gennem halvlegen et stadig bedre pres under vanskelige baneforhold. Efter 73 minutter faldt udligningen fortjent til 1-1 ved Skadholm. Derefter blev presset i perioder tungt på  hjemmeholdets heroisk kæmpende forsvar men Torsteds farlige kontraer fik man aldrig helt lukket ned og de var især nærgående ved flere hjørnespark.  Så pointdeling i en intens kamp og i momenter også med godt niveau forholdene taget i betragtning...Tja..tror måske træneren ender med at blive ganske godt tilfreds med resultatet som sammen med de øvrige resultater medfører at man bibeholder afstanden til stregen på 7 points med 4 kampe tilbage.

Efter 2 udekampe spilles der igen på hjemmebane i Madsby førstkommende lørdag kl 13.30 hvor Sædding-Guldager kommer på besøg.